Idag fyller mitt älskade företag 5 år. Det är så underbart, galet och fyller mig med en enorm tacksamhet. Än idag kan jag bli chockad över att jag sitter här. För det är verkligen ingen självklarhet. När jag tänker tillbaka så kan jag verkligen känna, hur vågade jag? För den tjejen jag var då, tog inga chanser, tyckte livet var ganska läskigt och hade ingen som trodde på att det skulle gå. Men djupt inom mig så kände jag att det var helt rätt. Så jag bara körde. Hoppade. Chansade. Och det är jag idag så tacksam för och så stolt över. 

 

Och som jag har lärt mig. Jag älskar verkligen att lära mig nya saker. Jag vill ständigt förnya mig och mina kunskaper, och med företaget så lär man sig saker varje dag. Och företaget har utvecklat mig på så många plan. Jag var så otroligt blyg, men tack vare mina fantastiska kunder så har jag insett att det finns ingenting att vara blyg för. Så här på 5 års dagen vill jag tacka alla er som finns där, alla mina underbara kunder och till mig själv. Som vågade ta steget att göra det jag älskar. Och på något sätt känner jag fortfarande, jag valde inte fotografi, fotografi valde mig.

 
Äntligen är min nya hemsida uppe och jag är så glad! Den är så jag och visar upp mina bilder på ett otroligt bra sätt. Kika gärna in hos mig: www.rebeccahansson.com 
 
Just nu håller jag på och bygger om min hemsida, så därför är den för tillfället nere. Ser väldigt mycket fram mot att visa den nya. Jag personligen älskar den. Men så länge finns jag att nå på min temporära mail fotograf_rebeccahansson@hotmail.com, facebook eller Instagram. :) 
 
kram på er ! 
 
Kika gärna in på min andra blogg rebeccahansson.com/blog