Pictures from my Instagram
 
God Jul och Gott Nytt År i efterskott! Nu är jag tillbaka, fräsch och redo för ett fantastiskt år, efter en stunds ledighet. Som fotograf, eller som kreativ själ som jag själv skulle vilja uttrycka det, så är det så otroligt viktigt med ledighet. Och det kan låta som någon förskönande för att få vara mycket ledig, men så är det inte, för när man älskar sitt jobb så mycket som jag gör, så är det så sjukt svårt att faktiskt vara ledig. För jag vill inte. Men det är som sagt så otroligt viktigt, för att kunna ta hand och vårda inspirationen. 

Jag tar mig tex inte an bröllop som inte inspirerar mig eller som jag inte känner att jag klickar med personerna jag ska jobba med. För jag lägger alltid hundra procent själ i mina fotograferingar och all inspiration och kreativitet som finns inom mig. Och nu, efter ledigheten så är jag så laddad och har massor med fina ideer som jag bara vill köra igång med. 
 
För er som är sugna på att följa mig på sociala medier,
så finns jag här :) 
 
Instagram.com/photographer_rebeccahansson 
Facebook
Snapchat: Search for speedwaybecca
Twitter 
Pinterest 
Viktoria
| http://cookiesanddreams.blogg.se

Vilken härlig inställning du har! Det är ju precis så man ska göra eller skulle vilja kunna göra. Ska absolut följa dig för att de vad du "hittar på".

Svar: Tack <3
Becca

Namn:

E-mail: (publiceras ej)

Webbadress:

Skriv din kommentar här:

Kom ihåg mig?