Det är absolut inte er jag säger farväl till, utan jag hoppas att ni vill följa med mig även i framtiden, men tyvärr så från och med idag säger jag farväl till fotobex.blogg.se. Vilket ni säkert redan märkt så bloggar jag inte här speciellt mycket längre och det handlar om att jag tagit kliv i min karriär så den här bloggen passar inte längre in i det jag nu håller på med. Utan den är bara en fantastisk blogg med gamla minnen, men är inte alls representativ av den person eller fotograf jag är idag. Så därför detta farväl. 
 
foto: Jenny Blad 
 
 
Och jag har velat hålla kvar vid den längre än vad jag borde, för den har ju så klart så fina minnen och ni finns här. Men därför kommer jag också låta den finnas kvar som ett fantastiskt fotoalbum där jag kan se hur långt jag kommit. Men jag kommer inte fortsätta blogga. Jag har försökt flytta över er som funnits där från bloglovin, men verkar inte ha fått det att funka. Så skulle ni vilja fortsätta mig där så blir jag jätteglad om ni lägger till min nya blogg. 
 
http://rebeccahansson.com/en/blog/ - för min original blogg 
http://rebeccahansson.com/sv/blog-sweden/ - för bloggen översatt till svenska. 
 
Och är det nu så att ni inte vill följa med så vill jag tacka er för otroligt fina år! Och tack till fotobex.blogg.se som har fått mig att växa och vilja utvecklas!
 
kram på er! ♥
 
 
Om ni har varit inne och kikat på hemsidan så har ni säkert sett att den nu mer är helt på engelska. Men, visste du att om man klickar på världen så kommer alla texter att stå på svenska. Bra eller hur? :) 

www.rebeccahansson.com