Åh, äntligen kunde jag ta steget och klicka på boka resa. Det gick ett lyckorus genom fingret och ut i hela kroppen. 1996, när jag var 6 år gammal så var jag i USA för första gången. Direkt så blev jag helt förälskad i landet. Hur kan man inte blir det egentligen? Men som barn var det verklligen en magisk värld med Disneyland och all julskyltning i New York. 2007 hade mitt fotointresse tagit fart på allvar, även om jag ännu inte kommit till porträtt, så jag hade en liten kompaktkamera med mig som gick varm. Så även om jag inte varit där sedan 2007 så har jag väldigt mycket minnen och bilder sparade ;) 
 
Och bland annat tog jag denna bilden. Som jag var supernöjd och tog med den hem till min fotolärare och fick helt okej betyg på den, haha. Idag hade jag nog gjort det lite annorlunda. Och det är därför det ska bli extra roligt att åka dit igen, med de ögonen jag har idag. Jag kommer ha med min digitala kamera men jag tror även en analog. NYC gör sig så otroligt bra på film. Men det jag ser allra mest fram emot är att få visa upp den staden, som jag gav mitt hjärta till så många år sedan, för Crille. Han och jag där tillsammans kommer bli fantastiskt. Det är en dröm som blir sann. ♥
Johanna
| http://bondmoranpaudden.blogg.se

Härligt, att uppfylla drömmar är livet :)

Svar: Exakt !!
Becca

K
| http://stitched.blogg.se/

Enjoy! Jag är också dödskär i New York och det bästa är väl att hon har kärlek så det räcker till oss alla :) Jag var där med fotogalnemaken för snart ett år sedan och har sedan dess själv börjat fota analogt lite på skoj. Nästa resa kan därför bara bli ännu bättre :)

Svar: Åh, underbart! Ja, det gör ju verkligen det :D
Becca

Cornelia
| http://corneliae.blogg.se/

Ohh, vilken dröm! Dit vill jag verkligen. Hoppas du får en fantastisk upplevelse!

Svar: Tusen tack !
Becca

Elina
| http://elinaedsberger.blogg.se

Dessa skyskrapor alltså. Har pappa som arkitekt så har nog ärvt lite fascination utav honom ;)

Svar: Ja, fantastiska !
Becca

Linnea

Jätte fina bilder!!

Svar: Tack Linnea :)
Becca

Maria Ekblad
| http://dreamsof.se/

Åh vad härligt! Jag har lite samma relation till Tokyo. Längtar tills vi ska dit nästa gång!

Svar: Åh, underbart! Skulle vara så häftigt att åka dit någon gång !
Becca

Namn:

E-mail: (publiceras ej)

Webbadress:

Skriv din kommentar här:

Kom ihåg mig?