På lördag fotograferar jag mitt TRETTIOFEMTE bröllop. Det är ju helt knasigt vad fort tiden går. Jag är världens lyckligaste fotograf för att 35 brudpar har gett mig den stora äran att få vara med och föreviga deras bröllopsdag. ♥ 32 sommarbröllop & 3 vinterbröllop mellan augusti 2011 och september 2014. Tack, tack tack ! 
 
 
I augusti 2011 fotograferade jag mitt första och det året även enda bröllop. Det var med skakiga knän jag åkte längst grusvägen som ledde upp till vigselplatsen. Jag hade pluggat på som en galning, för ingenting fick gå fel!! Jag möttes av Madeleine & Magnus som bara glittrade av lycka. Och då försvann alla nerver, för så lyckliga som de var så kunde ingenting gå fel. Och det gjorde det inte heller. 
 
 
Sen dess har det bara rullat på. Utvecklingen var varit enorm och självförtroendet att jag som fotograf kan "lösa alla situationer" växer sig allt starkare ;) För det är något som man lär sig snabbt, att oftast går det inte som man tänkt sig, men man löser det och oftast blir det bättre än det man hade tänkt sig från början. Allt tack vare alla fantastiska brudpar. Ni med ert snygghångel, fnitter, nervösa händer och glittrande ögon. Det är ni som gör mina dagar helt fantastiska. 
 
 
Och än är det inte slut. Bröllopsförfrågningarna för 2015 bara ramlar in. Så vill ni att jag ska föreviga ert bröllop så vänta inte för länge.
Åter igen, tusen tack ♥
 
Cissi
| http://lyckornashem.wordpress.com

Åh, GRATTIS! Jag har fotograferat lite färre bröllop (6 stycken) men jag håller med, ju fler man fotar, desto stadigare blir man! Får jag bara fråga en sak, hur lång är du? Jag är 153 cm och jag lider verkligen av min korthet när jag fotograferar, kommer inte upp i brudparets längd och jag verkligen AVSKYR grodperspektivet, haha!

Svar: Hej Cissi! Jag är 165cm och alltid lite för kort jag med. Bär alltid med mig en stege. Sen har Rusta billiga små pallar som inte kostar nästan något, de är skit bra !
Becca

Madelene Englund
| http://madeleneenglund.blogg.se/

Grattis :-) så kul :-) bröllop är ju så roligt att fota :-)
Många vackra bilder

Svar: Ja, verkligen ! Tack :D
Becca

Katta
| http://mekatta.blogg.se/

Vackra bilder!

Svar: Tack ! :D
Becca

Namn:

E-mail: (publiceras ej)

Webbadress:

Skriv din kommentar här:

Kom ihåg mig?