Foto: Bröllopsfotograf, Rebecca Hansson (Jag) 
Bild:  Dop - Greta - Alsters Kyrka, Karlstad
 
Idag har jag varit vid Alsters kyrka och förevigat lilla Gretas dopdag. Det är verkligen så otroligt mysigt med dop! Speciellt då märks det vad olika alla barn är och hur de reagerar. Greta hann med både att prata och somna till en stund tror jag. Hon är så gullig! Längtar efter att få visa lite bilder, men det får bli efter jag leverat bilderna så M & P får se dem föst :) 
 

 
Men nu ska jag kila vidare. Denna helgen kör vi på med fullt ös. Idag jobb och igår så var vi i Leksand och tittade på Leksand - Modo. Som vi tack och lov vann, det blev lite mer spännande än vad jag hade trott från start, hehe. Farfar hade fixat så vi satt i loge också, det var inte ett dumt sätt att kolla på hockey i alla fall, riktigt lyxigt. Även om inget slår att stå i Leksandsklacken.
 
Kameran fick tyvärr stanna hemma, men jag satt hela bilvägen upp och drömde om att fotografera ett riktigt dala-bröllop. Det är ju så fantastiskt vackert där uppe med alla äldre röda hus med sina vita knutar. Så fint! Men, den som lever får se, en vacker dag kanske jag fotograferar bröllop där uppe :) 
IDA - FOTO
| http://sidensfoto.blogg.se

Gud så fin tårta!

Svar: Visst är den ! :)
Becca

Namn:

E-mail: (publiceras ej)

Webbadress:

Skriv din kommentar här:

Kom ihåg mig?