Foto: Bröllopsfotograf, Rebecca Hansson (Jag) 
Bild:  Bröllop - Claudia & Christian - Krokstad Herrgård, Säffle
 
Helt allvarligt, hur snygga och underbara är inte Claudia och Christian??? Och som om det inte var nog med det, så har de vädergudarna på sin sida också. För de gifte sig nämligen när snöstormen kom till Värmland, så jag körde i snökaos till Säffle och var faktiskt lite orolig hur det skulle gå med deras porträtt och utevigsel. Men när porträtten skulle tas så slutade det helt att snöa och solen kom fram. Jag bara gapade. Och jag vet det, att när jag ska gifta mig med min Christian, då ska jag ringa Claudia och Christian så de får ta ett snack med vädergudarna åt mig. Helt fantastiskt! 
 
Ps. Jag älskar vinterbröllop. 
Anonym

Ja där snackar vi tur :) Fantastiskt ljus i bilden!

Svar: Tackar ! :D
Becca

Cassandra
| http://sensor.blogg.se

Jättefin bild! Älskar ljuset i den :)

Svar: Tusen tack Cassandra ! :)
Becca

Elin Caesar
| http://arvegil.blogg.se

Åh jag bara älskar sin blogg så mycket. Du är så glad och har en sådan sprudlande och inspirerande positiv energi. Jag förstår att de du fotograferar blir nöjda för du lyckas verkligen fånga sådan glädje i hos dem. Grattis till att ha fotat så många bröllop och att ha haft ett så bra 2014. Hoppas ditt 2015 blir minst lika bra. Ser fram emot och art fortsätta följa och inspireras av dig och ditt fotograferande.

Såg att du bytt från Nikon till Canon? Är det stor skillnad? Canon är bättre? Har själv Nikon i nuläget men kommer så småningom köpa nytt hus och då undrar jag om det är dags att byta mörke och även införskaffa andra objektiv.

Trevlig helg på dig!!

Svar: Åh, Gulle dig <3 Tusen tack <3
Det är inte så jättestort skillnad faktiskt, men jag började titta efter en ny kamera då jag tröttnade på Nikon 800:ans enorma bildfiler. Jag förstår att folk älskar 800:an, för kvaliteten är så galet bra, men jag kände aldrig att den passade mitt sätt att fotografera. Så då började jag klämma på både Canon och Nikon. Och förälskade min i Canon:ens sätt att fokusera. Så därför hamnade jag där.

Men skulle säga att bildmässigt är det ingen större skillnad. Utan ren och skär smaksak på vad man vill hålla i när man fotograferar. Men om du går i tankar, så känn och kläm på båda och se vad som passar dig bäst!

Många kramar från mig ! :)
Becca

Madelene Englund
| http://madeleneenglund.blogg.se/

Åh, vilken tur och bilden är underbar

Svar: Tusen tack ! :D
Becca

Emma
| http://forskalle.blogg.se

Herregud, vilken fin bild!! <3

Svar: Tusen tack <3 Vad glad jag blir !!
Becca

Namn:

E-mail: (publiceras ej)

Webbadress:

Skriv din kommentar här:

Kom ihåg mig?