Foto: Bröllopsfotograf, Rebecca Hansson (Jag) 
Bild:  Bröllopsfotografering - Lovisa & Stefan - Selma Spa, Gräsmark kyrka & Rottneros Park
 
Perfekt. Det är det första ordet som kommer upp i mitt huvud när jag tänker tillbaka på Lovisa & Stefans bröllop. Den regniga lördagen den 28 juni 2014. Och nu pratar vi inte om en perfekt ytliglighet, utan något under den perfekta ytan, utan perfekt rakt i genom kropp, bröllop och själ. Äkta perfekthet. Om det är ens ett ord, annars så vill jag skapa det för deras skull. För med så mycket kärlek, för vänner, familj och framförallt varandra så man verkligen kan se det igenom deras ögon. Det är för mig perfekt. 
 
Jag vill tacka er, Stefan & Lovisa, för att jag fick äran att vara med på 2 dagar av ert 3-dagarsbröllop.
Det var verkligen underbart. Och ni är helt fantastiska! 
 Foto: Bröllopsfotograf, Rebecca Hansson (Jag) 
Bild:  Bröllop - Claudia & Christian - Krokstad Herrgård, Säffle
 
Jag måste bara visa upp lokalen som Claudia & Christian hade sin bröllopsmiddag i. Hur snyggt är inte detta?! Mys! Kunde knappt slita mig själv därifrån. Sen så ska ni få se dukningen vid ett senare tillfälle, den är verkligen jättefin. Och de har designat så mycket själva så kändes som en extra speciell krydda där inne. 
 
Jag är verkligen superexalterad för 2015 där alla mina bröllop som är inbokade har helt fantastiska och kreativa idéer allihopa! Kommer ju vara som jag befinner mig i en drömvärld hela sommaren. Can't wait! 
 
Idag var en av mina absolut närmaste vänner här och förevigade sin gravidbula. Och som alltid efter jag träffat henne så är jag så full med energi, för min vän hon ger energi istället för att ta. Och vet ni vad, jag vet att hon kommer bli en helt fantastisk mamma! Och jag längtar efter att få se henne med deras bebis. Och jag längtar efter hen så jag tror jag spricker. ♥
 Foto: Bröllopsfotograf, Rebecca Hansson (Jag) 
Bild:  Bröllop - Claudia & Christian - Krokstad Herrgård, Säffle
 
Idag har jag postat paketet till dessa underbara människor, Claudia & Christian som gifte sig i januari på Krokstad herrgård. Så fort de fått sina bilder så ska jag blogga mer från detta fantastiska bröllop. Hur låter detta: Lokal med bjälkar i taket? Otroligt genomtänka detaljer? Vigsel utomhus i skymning? Lyktor istället för buketter? Gnistrande snö i solnedgången? Spetsklänning? Otrolig kärlek? Ja, allt det och mycket mer innehåller det. Can't wait to show you ! 
Bild:  Porträttfotografering - Vackraste Stina - Karlstad 

Alltså det senaste dygnet så har det kommer så sjukt mycket snö! Har det gjort det hos er också? Jag är så glad att jag nästan spricker, vill bara vara ute hela tiden och njuta. Det är så galet vackert. Så igår var jag och sambon ute och bara lekte i snön, det resulterade även i en film som jag ska försöka hinna klippa ihop idag. Världen blir så vacker med snö, just nu när jag tittar ut genom fönstret och träden är täckta med snö så kan jag inte låta bli att le. Och inspirationen verkligen vaknar. I natt vaknade jag helt allvarligt av att jag fick en fotoidé, haha. 
 
Men. Jag får vänta med att gå ut och njuta av snön tills sambon kommer hem (kan även tillägga att han inte är lika lycklig som jag haha.) för nu ska jag sätta mig med Claudia och Christians bröllopsbilder. Men det är att njuta det med. ♥