Foto: Porträtt- & Bröllopsfotograf, Rebecca Hansson (Jag) 
Bild: Barnfotografering - Axel & August - Karlstad 2014
 
Trevlig måndag på er! Solen skiner här i Karlstad och jag fullkomligt älskar höstluften. Vill bara svepa en filt runtomkring mig, sätta mig på en bänk ute vid det mest färgglada trädet och läsa en bok. Och sen när jag gjort det i många många många timmar, så vill jag gå in och tända massor med levande ljus i mörkret. Det humöret är jag på idag. Fler än jag som känner så?
 
Denna helgen har verkligen varit så sjukt bra. Lördagen + lördagsnatten så var jag hundvakt åt älskade Ready. Så blev många promenader bland höstfärgerna. Sen på söndagmorgonen så åkte vi och lämnade henne hos sin husse, sen åkte vi till Norrstrand där jag och sambon gick på en långpromenad. Visade honom även vart jag gick högstadiet. Det är vädligt konstigt det där med att gå runt en skola som man gått i, det är så många minnen som kommer tillbaka. Och jag har bara posivita minnen från högstadiet. Men det är konstigt att vara på skolan, för igår insåg jag att det är snart 10år sedan jag gick där, men allting ser likadant ut. Det enda är växterna och träden som växt ;-)
 
Sen gick vi hem till Vera, Axel & August som jag skulle fotografera. Två riktiga buspojkar med väldigt mycket energi, fick en hel del bilder fulla med fart & bus. Men även den bilden ovanför, som blev en liten favorit hos mig. För jag kände direkt när jag såg den "undrar vad han tänker på". Sen så åkte vi till Bergvik, lämnade tillbaka mammas bil som jag lånat och åt Mamas otroligt goda kycklingsallad.
 
Sen hämtade Atle upp oss, för igår fotograferade jag nämligen Atle när han åkte vattenskoter. Och det såg så sjukt roligt ut, så jag måste verkligen åka med honom till sommaren!! Tyvärr hanns det inte med igår, för var bortbjuden till pappa på middag. Så åkte dit lagom till bronsmatchen i polska ligan (speedway), skulle börja. Sen åt vi gott och sedan började final del 1 i polska ligan. Så ja, en riktig speedwaykväll blev det. Fantastiskt mysigt. 
Så ja, gårdagen var helt fullsmäckad med en härlig blanding av allt. Precis så som jag vill ha det. 
Anonym

Haha, säger som du (Y)

Namn:

E-mail: (publiceras ej)

Webbadress:

Skriv din kommentar här:

Kom ihåg mig?