Foto: Porträtt- & Bröllopsfotograf, Rebecca Hansson (Jag) 
Bild: Barnfotografering - Axel & August - Karlstad 2014
 
Trevlig måndag på er! Solen skiner här i Karlstad och jag fullkomligt älskar höstluften. Vill bara svepa en filt runtomkring mig, sätta mig på en bänk ute vid det mest färgglada trädet och läsa en bok. Och sen när jag gjort det i många många många timmar, så vill jag gå in och tända massor med levande ljus i mörkret. Det humöret är jag på idag. Fler än jag som känner så?
 
Denna helgen har verkligen varit så sjukt bra. Lördagen + lördagsnatten så var jag hundvakt åt älskade Ready. Så blev många promenader bland höstfärgerna. Sen på söndagmorgonen så åkte vi och lämnade henne hos sin husse, sen åkte vi till Norrstrand där jag och sambon gick på en långpromenad. Visade honom även vart jag gick högstadiet. Det är vädligt konstigt det där med att gå runt en skola som man gått i, det är så många minnen som kommer tillbaka. Och jag har bara posivita minnen från högstadiet. Men det är konstigt att vara på skolan, för igår insåg jag att det är snart 10år sedan jag gick där, men allting ser likadant ut. Det enda är växterna och träden som växt ;-)
 
Sen gick vi hem till Vera, Axel & August som jag skulle fotografera. Två riktiga buspojkar med väldigt mycket energi, fick en hel del bilder fulla med fart & bus. Men även den bilden ovanför, som blev en liten favorit hos mig. För jag kände direkt när jag såg den "undrar vad han tänker på". Sen så åkte vi till Bergvik, lämnade tillbaka mammas bil som jag lånat och åt Mamas otroligt goda kycklingsallad.
 
Sen hämtade Atle upp oss, för igår fotograferade jag nämligen Atle när han åkte vattenskoter. Och det såg så sjukt roligt ut, så jag måste verkligen åka med honom till sommaren!! Tyvärr hanns det inte med igår, för var bortbjuden till pappa på middag. Så åkte dit lagom till bronsmatchen i polska ligan (speedway), skulle börja. Sen åt vi gott och sedan började final del 1 i polska ligan. Så ja, en riktig speedwaykväll blev det. Fantastiskt mysigt. 
Så ja, gårdagen var helt fullsmäckad med en härlig blanding av allt. Precis så som jag vill ha det. 
Regnet började sakta falla från himlen, så sakta att det nästan stannade som dimma. Eskilstuna låg helt tyst som under ett täcke. Höstkylan kändes i luften. Jag tog hissen ner från hotellrummet och möttes av en nervös brudgum som vankat av och an i hotellobbyn. Så fort han fick se mig så öppnade han armarna med ett glatt leende och vi kramade om varandra. Sen tittade vi på varandra. Jag märkte att han var väldigt nervös och förväntansfull. Hans händer var spända till knynävar och han kunde inte stå still utan gungade fram och tillbaka. 
 
Vi gick ut tillsammans till platsen de skulle få se varandra för första gången på och han fick vända sig bort för att inte kunna se bruden. Tiden stod stilla. Ett nervöst kallprat tills jag sa "nu kommer hon". Det blev knäpptyst. Allt som hördes var slutaren på min kamera och hennes steg. De stod bakom varandra och sen sa jag "nu kan du få vända dig om". Han vände sig om sakta. Och resten beskriver bilderna bättre än vad jag någonsin skulle kunna förklara med ord.
 
Och där har ni det. Min favoritstund på bröllopsdagen. 
 
Foto: Bröllopsfotograf, Rebecca Hansson (Jag) 
Bild: Bröllopsfotografering - Therese & Martin - Hotell Munktell - Eskilstuna
 Foto: Bröllopsfotograf, Rebecca Hansson (Jag) 
Bild: Bröllopsfotografering - Therese & Martin - Husby-Rekarne Kyrka - Eskilstuna
 Foto: Bröllopsfotograf, Rebecca Hansson (Jag) 
Bild: Bröllopsfotografering - Frida & Michael - Krokstads herrgård & Duse udde
 
Är det något som jag älskar, så är det att hitta det vackra i något som vid första anblick kan se bortglömt ut. För aldrig trodde vi när vi gick på sidan av huset på bilden, att det skulle gömma värsta guldgruvan på baksidan. Och vid fördsta anblick så såg det övergivet ut, men när man fick se blommorna så insåg jag att det var väldigt omhändertaget. Så ja, en riktig guldgruva. Blev riktigt förälskad. Och jag är så kolossalt lycklig att jag ska dit igen och fotografera ett vinterbröllop snart.
 
Och ni vet väl vad vi fotografer säger, det som ser fult ut i verkligheten, blir bra på bild ;-) 
 
Men, vad har jag hittat på sen senaste inlägget då? Ja, det blir ju inte så regelbundna inlägg just nu, då jag fortfarande har extremt mycket på schemat. Så glad för det!! Och mer kommer det bli, höstfotograferingar är väldigt populära, vilket är förståligt med tanke på hur vacker världen är på hösten! Men just nu håller jag på att färdigställer bröllopet till snyggingarna på bilden ovan, ska bli riktigt kul att få lägga paketet på posten och jag hoppas verkligen att det gillar bilderna så mycket som jag gör. Hoppas, hoppas, hoppas. 
 
Sen har det varit väldigt mycket speedway ett tag, för snart är det slut så som varje år får jag panik och måste åka på alla matcher för att tanka upp mig för uppehållet. Tack gud för isracing säger jag bara ;-) Sen har jag röstat, en självklarhet. Umgåtts med mina fina vänner. Tok-redigerat. Fixat prislistor för 2015. Gjort ett tidningsjobb. Fotograferat så klart. Haft möte med revisorn. Ja, ni ser ju, det finns allt saker att hitta på här i världen. Men nu ska jag gotta mig lite mer med bilderna på Frida & Michael, sen så får det nog bli ett långt inlägg med dem här på bloggen. De är ju bara så förbaskat underbara! ♥
 Foto: Bröllopsfotograf, Rebecca Hansson (Jag) 
Bild: Bröllopsfotografering - Frida & Michael - Krokstads herrgård & Duse udde
 
Ni kan gissa om jag är glad, för idag har jag dessa två på min skärm. Frida & Michaels bröllopsdag var verkligen helt fantastisk, så mycket känslor. Det var nog inte många torra ögon under vigseln som var full med vacker musik & dikter. Och vigseln hade de verkligen på en underbar plats, nämligen Duse udde. Man får se så mycket vackert som bröllopsfotograf och Duse ligger ju inte speciellt långt ifrån Karlstad, men jag hade inte ens en aning om att det fanns. Så tacksam att för alla platser som jag blivit presenterad för i år. Sverige är verkligen ett otroligt vackert land! :-)
 
Igår satt jag ett riktigt monsterpass och redigerade Carl & Catrins bröllopsbilder. Men det gör jag så gärna för märkte att de verkligen längtade efter dem, så ville inte att de skulle behöva vänta en dag till. De är så otroligt söta tillsammans! Bilden här ovanför tycker jag bara är för go när båda gör lite grimaser när de får riset på sig. Gulligt ! Och så skickade jag även ut Älsk som postbud igår när han fick cykla med bilderna till dem. För som sagt, ville inte att de skulle behöva vänta en hel dag till. Vad gör man inte för sina underbara brudpar? :-) Tur att jag har en sambo som älskar att cykla!
 
 
Men idag är jag ledig. Och ledig för mig = jobba med speedwayen. Så har gjort program, uppdaterat Karlstad Hammarö Speedwayklubbs facebooksida och fixat blommor till prisutdelningen på torsdag. För på torsdag kör vi nämligen en tävling som heter Karlstad Open. Rekommenderar er alla som inte varit på speedway innan (och även ni som har) att komma dit, för det brukar bli en riktig folkfest. Och i år har vi våra unga talanger som kör tävlingen. 
 
För att uppmärksamma vår tävling, så fixade vi Björn Starrin & Johan Östling att göra en radiojingel till oss. Och som vanligt när de är i farten så blev det med humor i, lägger den här under, så lyssna gärna på den :-) Men nu ska jag kila vidare, ska hämta bilen för ska åka till Motala idag där det ikväll körs semifinal i Elitserien mellan Piraterna & Indianerna. Tjo! 
 
  Foto: Bröllopsfotograf, Rebecca Hansson (Jag) 
Bild: Barnfotografering - Alma & Stina - Mariebergsskogen
 
Jag har knappt återgått till normal fast form från dagens underbara fotografering med Alma & Stina, för de fick mig fullkomligt att smälta. Jag älskar verkligen de här två tjejerna och deras mamma också för den delen. Johanna är god vän till min syster så jag har träffat dessa två sötsaker både när de låg i magen & när de var pyttepyttesmå. De har verkligen växt!! Så var fantastiskt kul att träffa dem igen. De är bara för underbara. ♥
 
Det är alltid väldigt roligt att jobba tillsammans med Johanna, för hon har verkligen fantasi och gör allting med sådan glädje. En perfekt person att ha omkring sig när man har ett kreativt yrke och jag hoppas på många fler krativa fotograferingar med dessa donnor! 
Bild:  Bröllopsfotografering - Jenny & Chris - Söderhamn, Skärså 
 
Nu har jag äntligen fått iväg Chris & Jennys bilder så de kan välja ut de bilder de vill ha från sin bröllopsdag. Tror inte det kommer bli lätt för dem ;-)  Jenny hade även en dröm att även få en bild från bakre delen av kyrka när de gick in och frågade om det gick att lösa att någon fotograferade det. Självklart sa jag, allt går att lösa. Så för första gången fick även Crille fotorgafera på ett bröllop, med min reservkamera och mina inställningar. Och det gick ju kalas! Tror till och med att han kanske fick lite mersmak, för han passade även på att fotografera utgången och behind the scenes bilder på mig, haha :-) Han är allt bra min karl ♥.
 
 Och så fort som Jenny & Chris valt sina bilder så kommer det komma en riktig bildbomb från detta bröllop!