Foto: Jeanette Dahlström
 
Jag fick en fråga för ett par dagar sen, det var en av er som undrade vad jag gör nu i lågsäsong. Och absolut, det är lågsäsong nu som bröllopsfotograf då det är som mest populärt att gifta sig på sommaren i grönskan. Men jag anser inte att det är lågsäsong, jag ser det som utvärderings- och utvecklingssäsong istället.
 
Både som företagare och som fotograf så finns det ständigt saker att förbättra. Och även om jag fortfarande har många fotograferingar just nu, så är ändå tempot lägre än på sommaren. Så nu utvärderar jag sommaren och vad som kunde ha gjorts bättre och ser framåt på det jag kan förbättra till 2015. Detta är lite av min favorittid, när man kan landa i sig själv och mitt fotograferande. Och förberedelserna för 2015 är i full gång då jag redan fått in många bröllopsbokningar, så har massor med möten nu med brudpar. Det så roligt att få träffa dem och höra deras idéer & tankar!  
 
Sen är det även min chans att komma ikapp med bloggandet. Jag ser att flera av er har tröttnat på glappen som blivit i bloggandet, men det är nu jag kommer igång. Idag har jag gjort en lista över de jobb jag gjort som ännu inte blivit bloggande, listan blev över 25 punkter lång. Det flesta av punkterna är bröllop. Så det finns otroligt mycket att se fram emot här på bloggen. Och jag ser fram emot att få gräva i mapparna igen och översköljas av alla fantastiska känslor från denna sommaren. ♥
Namn:

E-mail: (publiceras ej)

Webbadress:

Skriv din kommentar här:

Kom ihåg mig?