"Stort tack för igår Rebecca! Tror du tagit jättefina bilder! Du är en helt fantastisk person, så lugn & härlig & glad!! Vi kände verkligen att ditt lugn spred sig hos oss vilket gjorde att vi kunde hålla nerverna i styr igår :) Alla brudpar skulle ha dig som fotograf, så underbart duktig du är på ditt jobb och så härlig person. Än en gång TACK!"
 
"Hej Rebecca! Vi fick våra bröllopsbilder i måndags. Vi vill än en gång säga ett STORT TACK till dig!!! Vi är så nöjda med bilderna, helt fantastiska. Du är så fantastiskt duktig och jag hoppsa verkligen att du vet det! Du har fångat det härliga ljuset vi var ute efter i våra bilder och du har tagit bilder som fångat ögonblicket. Inget stelt uppställt. Sååå fantastiskt glada att vi hittade dig. Tack Rebecca! Många varma kramar från Emelie & Damian." 
 
Vissa människor går verkligen rakt in i ens hjärta och alla mina brudpar är såndana människor. Starka, glada, snälla och omtänksamma människor. Allihop!! Men Emelie & Damian är verkligen ett av mina brudpar som har en stor sparad plats i mitt hjärta och mitt minne. ♥
Namn:

E-mail: (publiceras ej)

Webbadress:

Skriv din kommentar här:

Kom ihåg mig?