Jag blev för ett bra tag sedan utmanad av Emmainstagram att skriva 20 saker som man kanske inte visste om mig. Jag har inte riktigt fått tummen ur att göra den förrän nu och då tänkte jag att jag kan börja med att lägga upp den här. 

Jag:
har en visionboard i min "peppbok" med alla mål jag har i livet. Och den förändras hela tiden och blir även längre hela tiden. 
 
har superkänsliga fingrar på grund av att jag stoppade fingrarna i brödrosten när jag var liten. Sen dess har de alltid varit känsliga för värme. 
 
började blogga för att ha det som ett fotoalbum på internet. Aldrig hade jag kunnat ana att det skulle leda in mig på porträttfotografi. 
 
läser nästan enbart biografier, oftast kommer jag bara till hälften för sen blir jag nyfiken på en annan bok och börjar på den istället. Så kanske har 50st halvlästa böcker här hemma. 
 
ryser av bomull så det isar i tänderna. 
 
 
 
får aldrig träningsvärk av gymmet, hur mycket jag än tar i. Men 1 timmes barnfotografering med "snygga" fotografposer ger mig alltid träningsvärk i låren. 
 
är rädd för djupt vatten, men älskar annars att bada. 
 
drömmer dagligen om att bo utomlands. 
 
har en tatuering på armen med texten "If no one ever hears it, how we gonna learn your song?". Den har två olika betydelser för mig, den ena håller jag för mig själv. Men den andra är att jag alltid haft svårt att uttrycka mig, jag har otroligt starka åsiker, men aldrig vågat säga dem. Har alltid låtit alla andra köra över mig, för att jag inte vågat säga nej. Men den meningen ger mig en knuff att det jag tänker också ska komma ut genom munnen. För vem ska kunna lära känna mig om jag aldrig säger något?
 
har aldrig tyst hemma. Har alltid musik på eller annars TVn. 
 
älskar att vara kreativ. 
 
tycker kanel är otroligt gott!
 
spelade handboll i många år och saknar det enormt mycket. Skulle kunna tänka mig att träna barngrupper i framtiden. 
 
vill inte ha barn. Men jag älskar att mysa med andras bebisar. 
 
är tillsammans med min första kärlek. Träffade honom genom speedway:en, dah ;-) 
 
 
 
 
har varit speedwayfrälst sen födeseln.  
 
blir väldigt sällan arg. Men det som kan göra mig galen av ilska är orättvisor, rasism och föräldrar som väljer ny kärlek framför barnen i skilsmässor. 
 
har ingen musiksmak. Jag älskar allt. 
 
är ett kontrollfreak. 
 
läser helst böcker på engelska. 
Beatrice
| http://www.beatricebolmgrens.blogg.se

Fina fina du :)

Svar: <3
Becca

Anneli - A'la Foto
| http://alafoto.se/blogg

Roligt att läsa detaljer om dig! Några nya, andra gamla, och några förvånande! :) Som det ska vara!

Svar: Kanon! :D
Becca

Namn:

E-mail: (publiceras ej)

Webbadress:

Skriv din kommentar här:

Kom ihåg mig?