Bild: Loas dop - Hammarö, Värmland
 
Och nu menar jag självklart inte att det är ovanligt med dop. Tvärtom faktiskt. Det känns som det är en tradition som folk verkligen vill ska finnas kvar för evigt. Och det förstår jag, för det är verkligen något extremt vackert att fira sitt barns namn med familj, släkt och vänner. Sen om man kallar det namngivelse eller om man har ett dop i kyrkan, det är självvalt, men tycker det är en otroligt fin tradition som vi har. 
 
Det ovanliga i det hela var att jag var på ett dop. För det händer nästan aldrig, haha. Har inte så många av mina närmaste som har barn. Men hoppas det blir många dop i framtiden ;) Både som fotograf och som vän & familj. Idag var jag där som hälften vän och hälften fotograf. Min barndomsvän Victoria har fått en liten kille som idag blev döpt till Loa och jag gav dem en dopfotografering som present. (Samt en otroligt söt mjukisdjur-uggla, som jag gärna skulle vilja ha själv. Men måste inse någon gång att jag är 24 år ;P) Får se om det dyker upp lite bilder här på lilla Loa eller inte, tog även otroligt söta dop-porträtt på honom igår, för vet inte hur familjen ställer sig till att han syns på nätet. Så vi får se, men några blåa detaljer kommer komma upp med all säkerhet i alla fall :) 
Isabelle Johansson
| http://isabellejohansson.se

men åh vad fin blogg du har. Gillar ljuset i designen och även hur du delar upp dina kategorier! Jag tror verkligen denna blogg kan bli något riktigt stort. Kikar in här väldigt ofta men är ganska dålig på kommtera men ville bara säga det. Kram!

Svar: Men åh <3 Tack !
Becca

Namn:

E-mail: (publiceras ej)

Webbadress:

Skriv din kommentar här:

Kom ihåg mig?