Först. Har ni inte upptäckt de här killarna ännu, mitt tips till er, gå in här och här. Ni kommer inte ångra er. 
 
Igår så var jag i Stockholm under hela dagen och det var precis som Peter & Brunos show på kvällen, ett lyckorus utan slut. Först hann vi med lite julklappsshopping + lunch, sen åkte jag & Crille iväg och mötte upp familjen som jag hade en fotografering inbokad med. Ljuset kanske lämnade lite att önska, men det kvittar när Sixtens stora bruna ögon tittar på en, det blir bra bilder hur man än gör ! 
 
Sen så tog vi tunnelbanan tillbaka till China teatern där det äntligen var dags. Den stunden jag väntat på i så många månder. Kändes som år ;) Peter Johansson & Bruno Mitsogiannis Live på China! Och jag hade höga förväntningar, riktigt höga förväntningar. Och de blåste omkull mina förväntningar med 300%! Jag har aldrig mött en sån laddad publik, stämningen var på topp från första sekund, jublet när de kom in var så fullt med kärlek!! Och de körde på 150% direkt. Pang sa det bara och sen var det fest rakt igenom. Showen var så smart uppbyggd med en första akt i mer mysakustiskt och andra akten var bara ren full show. 
 
Min lycka var total när de kom in som Stacee jaxx & Drew Boley från Rock of ages. Och vilken show de bjöd på, de går inte att beskriva i ord. Och det var så fantastiskt att få vara där och få fotografera det! Vi var där. Det känns bara så häftigt. Och jag längtar så sjukt mycket tills live CD:n kommer som de spelade in igår! Men ah, totalt lyckorus och det sitter fortfarande i. Helt sjukt. Detta kommer jag aldrig glömma. Ingen annan som satt inne på China heller för den delen. ♥
 
Ett klipp från igår: 
Maria Fredriksson

Vilka fina bilder du tog förra söndag. Det är som att man är där igen och ser dem, det enda som saknas är ljudet.

Svar: Åh, tusen tack ! Ja, det är ju verkligen så med allt Peter (och även Bruno så klart) gör man vill bara vara med om det om och om och om igen. Så fantastiska! Längtar så efter Live CD:n ;)
Becca

Namn:

E-mail: (publiceras ej)

Webbadress:

Skriv din kommentar här:

Kom ihåg mig?