Foto: Bästa Emma Bertilsson
 
Ha Ha, tårarna sprutar redan innan jag ens satt fingrarna på tangetbordet, detta kommer bli intressant. Jag har valt att vara ganska personlig i bloggen, men inte privat. Men ibland måste fingrarna skriva det hjärtat känner och jag vill ge min kärleksförklaring till den personen som är viktigast i mitt liv. Han är det fina, allt det fina. Och om 2 dagar så firar vi 5 år & 7 månader tillsammans. 
 
Igår var vi hemma hos min farmor, vi pratade mycket om vad som är viktig i livet & hur man ska behandla de man älskar. Samtalet tog fram mycket i mitt hjärta som gör ont. Riktigt ont. Men framför mig, på andra sidan bordet satt Crille och även om onda känslor svämmar över ibland, så tittar jag bara på honom och känner mig så älskad och så trygg. Han är mitt syre och han är allt roligt i livet. Han älskar mig för den jag är, envisa speedwaygalna arbetsnarkomanen Rebecca. Han accepterar mig för det. Utan honom skulle jag aldrig kunna leva min dröm. Min dröm att få jobba som fotograf, att jag får förverkliga den är helt tack vare honom. Han låter mig jobba mina galna timmar, så länge som jag mår bra av det. Och ibland kanske man inte säger det tillräckligt ofta, men jag uppskattar dig & allt du gör för mig så mycket Crille. 
 
Ni kanske inte förstår varför jag skriver ett sånt här inlägg här, men ibland styr hjärtat. 
 
 
Sen måste jag bara skriva en sån fin sak Farmor sa till mig igår. Igår la jag ut ett inlägg på facebook att jag var lite sur på att jag hade fått möjlighet att förverkliga en dröm som jag haft länge, men att pengar styrde så jag inte kunde förverkliga den (nu). Sen så skrev jag att jag skulle sätta på hög musik i 15 min och sura, sen skulle jag gå tillbaka till att vara glad igen. Vilket btw är ett väldigt bra knep, för att inte förstöra en hel dag för något man ändå inte kan påverka. Så när jag kom till farmor så var hon självklart nyfiken på vad det handlade om och jag berättade att jag hade fått möjlighet att gå en bröllopskurs utomlands, men att pengarna satte stopp för det. Då frågade farmor mig varför jag skulle gå en bröllopskurs, för en bröllopskurs skulle bara förstöra mig och det unika jag har och göra mig som alla andra. Vilket jag tyckte var så fint sagt. Fina farmor <3 
ACIRES
| http://acires.se

Vilken klok farmor!
Tror nog hon har lite rätt ändå. För du har ju något som är unikt i dina bilder, och att gå en kurs som så många andra också gör och kommer göra kanske tar bort lite av det och att det tillslut blir lite som alla andras bilder. Samma par, samma miljö, samma instruktör, om du fattar vad jag menar.. ghaha, blev väldigt svamligt, förlåt!

Svar: Förstår precis! Aldrig tänkt tanken innan, men hennes ord känns rätt :)
Becca

Jarina
| http://jarina.fi/

Vad fin farmor du har & så fint du skrev! :)

Svar: Visst har jag :D
Becca

Frida - FotograFia
| http://blogg.fotografia.se

Det var faktiskt väldigt klokt sagt av din farmor! Så håll kvar vid dom orden nu när möjligheten inte riktigt fanns. :)

Svar: Det ska jag verkligen göra :-D
Becca

Beatrice

Det är så sant, om det är den bröllopskursen jag misstänker att det är så tycker jag att du inte ska gå på den, för du är för bra för det <3

Svar: Den är nog den du misstänker :) Åh tack Bea <3 <3
Becca

Emma
| http://forskalle.blogg.se

Ååh grattis på er och jättegulligt sagt utav din farmor ju! :D

Svar: Tusen tack :D Visst var det :D
Becca

Patricia

Jag håller med vad alla andra skriver! Du är verkligen unik med dina bilder. Så duktig, förebild!
Grattis på er och alla lycka i framtiden. ♥

Svar: Åh, tack fina du <3
Becca

Fanny
| http://fannyhweddings.se/blogg

Tack söta Rebecca för kommentaren!
Tycker du skriver otroligt fint om otroligt fina känslor. Känner detsamma för min snubbe. Och världens bästa surar-tips! Ska ta mig an det där :) kram!

Svar: Tackar ! :D Ja, det tycker jag! Det funkar faktiskt =)
Becca

Linafoto
| http://linafoto.se

Svar: Ja ni skulle precis gå ned för rulltrappan på h&m och du kollade ned då. Jag kom precis upp, märkte dig och sedan din sambo som inte tittade ned. Vi möttes precis den sekunden du tittade ned.

Svar: Haha, typiskt mig,…..Helblind på stan… :P
Becca

Namn:

E-mail: (publiceras ej)

Webbadress:

Skriv din kommentar här:

Kom ihåg mig?