05.30 slog jag upp ögonen första gången imorse, för jag var så ivrig med att få sätta fart. Men eftersom jag inte la mig direkt supertidigt igår så bestämde jag mig för att somna om, så gick upp vid 07 istället. På lördag så är det äntligen dags för sommarens första bröllop och jag är taggad till tusen. Jag har saknat att gå in i denna vackra kärleksvärld som man gör på alla bröllop man fotograferar. 
Det alltså dags för underbara Kristin & Eriks bröllopsdag och vi kommer åka ner redan imorgon eftersom det är en lång reseväg, samt att jag tycker om att kunna reka platserna innan om jag har möjlighet. Så bloggen kommer tyvärr att eka ganska tomt nu i helgen. Men, för den som vill följa mig under de här dagarna i Västervik så kommer jag lägga upp bilder på min instagram - speedwaybecca. Och för er som har lite koll, kanske ser att det inte är min "vanliga instagram" och det stämmer bra, denna använder jag mest för att lägga ut mobilbilder som jag undviker att göra på min riktiga instagram. Kanske låter snurrigt, men så är det i alla fall ;-) haha !
 
25 punkter hade jag på min checklista imorse när jag började, nu har jag 4 1/2 kvar. Och skulle ni vara intresserade av att veta hur jag förbereder mig och tänker inför mina bröllopsfotograferingar så får ni gärna kommentera och så ska jag försöka göra ett sådant inlägg i framtiden. Om intresse finns alltså. Men nu kurrar magen så ska nog ta mig något att äta. Jag hoppas ni alla får en superfin helg. ♥
 
Alice
| http://alicelindstrom.se

åh vad roligt! lycka till och ta underbara bilder som du alltid gör!

Svar: Åh, tusen tack :D
Becca

Emma Grann Fotografi
| http://emmagrannfotografi.blogg.se

Mysiga bilder! :)

Svar: Tack Emma :D
Becca

Namn:

E-mail: (publiceras ej)

Webbadress:

Skriv din kommentar här:

Kom ihåg mig?