Ja ni, vilken kategori lägger man in detta inlägg i? Haha, fick bli i övrigt mappen. Fröken Hansson som har varit däckad de senaste två dagarna har börjat vakna till liv igen, woop woop! Jag är ju så dålig på att vara sjuk så är glad att det är över. Jag vill ju jobba, träna och ta promenader, inte ligga däckad i soffan och snyta mig sjuttioelvatusen gånger. Nää, usch! Men nu börjar det ordna upp sig igen. 
 
Så idag var jag iväg på ett möte på CCC, som kommer leda till något lite extra roligt på denna superduperroliga sommar - som btw snart är helt fullbokad (!!!!) galet! Efteråt mötte sambon upp mig för att jag skulle slippa gå hem själv, (Hur sööt?!) och då passade jag på att lägga kameran i hans händer för ville ha lite nya bilder på mitt lilla fejs & jag. De enda bilderna på mig själv som jag är nöjd med är snöiga och jag har mössa. Nu är det ju vår eller hur, så ville ha lite möss-lösa-bilder. 
 
Men slutar alltid med att det blir såna här bilder.......
 
 
Efter denna fantastiska fotografering så gick vi hem till pappas flickvän, för är kattvakt till hennes katter. Så blev några kattbilderna tagna idag också. Men nu är det slut på kattvaktandet, för from imorgon så ska jag och sambon vara hundvakt åt världens bästa underbaraste Ready som kommer och bor hos oss några dagar. Som jag älskar den hunden ♥
 
 
 
VERONICA - modeblogg

Så sjukt vackra bilder tjejen, du är så duktig. Blir lika imponerad varje gång! :) Kram

Svar: Och jag blir lika glad varje gång för dina ord! tack :D
Becca

Patricia

Du är så fantastiskt duktig Rebecca!

Svar: Tack Patricia :)
Becca

Namn:

E-mail: (publiceras ej)

Webbadress:

Skriv din kommentar här:

Kom ihåg mig?