Igår hade jag en fullsmäckad dag som bla innehöll att jag stod framför kameran och låtsasfotograferade ;) Men dagen började några timmar tidigare när snälla Louise hade klämt in mig i hennes fullspäckade schema för att sminka mig. Hon är så duktig så det inte är klokt. Och vi smidde planer, så se upp världen för jag och Louise kommer ta över den ;) ;)
 
Sen åkte jag till Gullvivan där intervjun med NWT ägde rum. Ska bli jättekul att se det i tidningen sen, kommer någon gång under april. :) Babblade på under en hel timme, så lär finnas material.....eh...ja...haha! Efter intervjun så hjälpte jag Jessica att bära ut blommorna som ska stå utanför dörren och locka in kunder i värmen. Direkt där ifrån åkte jag och matade katten som jag kattvaktar (Obs! Nytt verb)
 
 
Eftersom Louise hade gjort ett sånt fantastisk jobb med sminkningen så var jag ju tvungen att ta tillfället till akt och föreviga det. Och jag har länge längtat efter nya fina bilder på mig själv, så det passade ju helt perfekt. Är ju dumt att sprida ut dagarna när man är framför kameran när man inte trivs där, haha ;) 
 
Sen därifrån var det bara att slänga sig hem för att käka, för att sedan åka och hämta pappa på flygplatsen. Känns väldigt orättvist att hämta upp någon som varit i solen i en vecka när man själv haft snö och runt 3+. Hmm ;) 
ajsa

Ska bli kul att läsa om er, kram♥

Svar: Hehe, ja det tycker jag själv med ;D
Becca

P i X E L I E - Erica Pettersson
| http://pixelie.webblogg.se

Vad roligt med tidningsintervjun :-D
Och bilderna på dig blev toppenfina!

Svar: Tack, vad roligt :D
Becca

Namn:

E-mail: (publiceras ej)

Webbadress:

Skriv din kommentar här:

Kom ihåg mig?