Vilken underbar helg det har varit! Och det är inte bara för att solen har varit framme hela tiden, utan för att hela helgen har varit fylld av roliga saker. Lördagen så solade vi, gick på stan och jag fikade tillsammans med Jeanette. 
 
Sen igår så började jag morgonen på gymmet, det är verkligen en bra start på dagen, man kommer igång och känner sig pigg. Sen var jag hemma 45 min, där jag både hann duscha och äta. Men fick åka med dyngsurt hår för jag äger ingen hårtork, haha. Men i solen på speedwaybanan så torkar håret fort ändå ;) Det var nämligen årets första träning!!!!! Jag kände mig som på-nytt-född, lycka! Sprang runt och sniffade i luften för att äntligen få känna doften av speedway. The doft ;) Blev i alla fall över tre underbara timmar med speedway och fika i solen. Fotograferade självklart massor. Skulle ni tycka det var roligt att se någon bild därifrån? 
 
Sen åkte jag hem och bytte om, för kl17 plockade Jeanette upp mig och tog med mig till en solnedgång vid vattnet. Romantiskt kanske ni tänker, men var ju så klart för att fotografera ;) För som fotograf saknar man alltid konstigt nog bilder på sig själv och nu hade vi ju båda ett kanonläge för att få fina bilder på varandra. Att sätta mig framför en kamera är ungefär som att få en katt att bada, jag klöser runt omkring mig för att slippa det. Men Jeanette är bara så otroligt söt & go så ställer mig gärna framför hennes kamera igen ♥. 
Matilda - tonårsliv i rullstol
| http://skogsrusset.se

Super fina bilder!

Svar: Tack så mycket Matilda! Vad glad jag blir :D
Becca

Louise
| http://vitmossa.blogg.se

Åh vad roligt med speedway! Såna bilder är alltidk ul. Så fina bilder :)

Svar: Ja, bästa som finns ! :D Får visa några :)
Becca

LYFTMER
| http://Lyftmer.se

Jättefina bilder! :D

Svar: Tack! Vad roligt :D
Becca

AKP Photography
| http://www.bloggakpphoto.net

Så nydelige bilder :D

Svar: Taack :D
Becca

Namn:

E-mail: (publiceras ej)

Webbadress:

Skriv din kommentar här:

Kom ihåg mig?