Då sitter man här igen framför tangentbordet efter en fullsmäckad helg. Men så roligt det har varit! Och jag skulle ljuga om jag sa att jag inte sitter här med svarta påsar under ögonen, men vad gör det är man haft så sjukt roligt. Sova kan man ju göra när man är död! Vill berätta lite om min helg för er, men kommer börja lite bakvänt med att först berätta om söndagen. 
 
Igår så åkte jag, Älsk, mamma & syrran till Rottneros park i Sunne. Jag berättade för syrran i torsdags att jag skulle åka dit och fotografera två blivande brudpar och blomgalen som hon är så ville hon så klart följa med. Och så fick hon med sig mamma, så blev en mycket trevlig roadtrip. Så medans jag träffade två otroligt trevliga blivande brudpar, så gick de runt i parken, fikade och solade. Så blev riktigt lyckat för oss alla. Efteråt åkte vi även till det kända Diner 45, som ligger utanför Sunne som är inrett i 50-tals stuk och har sjukt goda hemmagjorda burgare. Och självklart så spelade de 50-tals- & rockabillymusik så syrran sa att jag skakade ner maten, för jag dansade så mycket. Men hur kan man sitta still till sån musik?! 
 
Men nu går jag händelserna i förväg igen, för hela dagen började jag med att jag träffade Lovisa & Stefan igen. Vi hade vårt möte för ett bra tag sedan i ett regnruskigt Karlstad, men fotograferingen väntade vi med till ett soligt Rottneros. Perfekt! Jag har så höga förväntningar på deras bröllop, jag är helt säkert på att det kommer bli fantastiskt! Minst ;-) Och dessutom är det ett 3-dagars bröllop och 2 dagar har jag fått äran att vara med. ♥
 
 
Efter Lovisa & Stefans fotografering så gick jag & Älsk runt i parken och eftersom han aldrig varit där tidigare så var jag ivrig att visa honom ALLT! Sen åt vi en fantastiskt god lunch på caféet i parken. Efter det mötte vi upp mamma & syrran för lite "tjöt". Sen var det dags att träffa Annika & Pierre som det var första gången jag träffade, så vi hade först ett litet möte där vi gick igenom allt inför den stora dagen. Sen hade vi en minifotografering som var en riktig skrattfest! Så mycket att både jag & Annika fick känningar i käken för alla leenden. Kanske man får träningsvärk i käken imorgon? ;-) 
 
Men de här två är verkligen bara ren glädje, så tror verkligen att deras bröllop kommer bli just en skrattfest! 
 
 
Ja, då hoppar vi onormalt nog tillbaka till fredagen (men vem har sagt att jag är normal? ;-)) då jag bestämde mig för att överraska älsklingen. Okej, kanske inte överraska, kidnappa är nog ett bättre ord för det. Han visste om att vi skulle till Eskilstuna och titta på Peter & Bruno på lördagen och jag sa att vi skulle gå upp tidigt och åka iväg på morgonen. Vilket han som är otroligt morgontrött blev måttligt road av. Men jag hade i hemlighet packat allting under fredag förmidddag i min kameraväska så vi kunde sova över en natt i Eskilstuna. Så han trodde att jag hade med min kamerapackning när vi åkte och hämtade hyrbilen på kvällen. 
 
Men tji fick han. Vi åkte aldrig hem, utan rakt ut på motorvägen mot Eskilstuna. Gissa om han såg chockad ut. Första reaktionen som kom var "Men jag har ju inga kalsonger?!" haha, sen frågade han vart vi skulle sova. Men det berättade jag inte förrän vi 2,5 h senare stod utanför Hotell City i Eskilstuna. (Ett fantastiskt fint hotell btw). 
 
Sen på lördagen så åt vi hotellfrukost, vandrade runt i Eskilstuna, shoppade lite & träffade Crilles familj för lunch. Och sen självklart det vi hade åkt dit för att se, Peter & Bruno!! Woop Woop! Som jag älskar dessa två energiknippen, det är bättre än någon energidryck det kan jag säga direkt i alla fall. Vi lyssnade på deras soundcheck först och Peter hälsade från scenen. Sen fick jag några riktigt härliga bilder när Peter spelade gitarr. Efter soundcheck kom Peter fram och pratade lite speedway, tyvärr går det ju inte så bra för Norrköpings Vargarna just nu...
 
Sen spelade de 14.50 och körde Queen, som jag verkligen tycker de gör bäst. Herregud, blir alltid drag! Vi väntade sedan till 17.10 när de spelade igen och de var lika fantastiska då och fick några riktigt coola bilder även om scenen kanske lämnade lite att önska. Scenljus är ju snyggt kan man ju tycka ;-) Sen efteråt pratade vi med både Peter & Bruno och fick Bruno att vara med på en liten filmsnutt åt mamma som tycker han är sååå braaa. Vilket han självklart är. Hon uppskattade den väldigt mycket kan jag lugnt säga, haha! Sen åkte vi hemåt igen, för att tokredigera bilder, sova några timmar, gå upp och åka till Rottneros. Som sagt, sova kan man göra när man är död. För jag älskar livet för mycket för att sova ;-)
AvantiLouice | Foto
| http://avantilouice.webblogg.se/

Hej!
Jag har en fråga till dig ang. bröllopsfotografering. Jag mejlade med dej förra året och frågade då om det finns möjlighet att få följa med och kolla när du fotar, varpå du sa att det inte var några problem. Finns det fortfarande chans att få följa med? Jag är själv intresserad av foto och vill bli bättre då jag börjat få förfrågningar på just bröllop och dop mm.
Skulle vara jättekul att få följa med då jag tycker du tar grymma foton!

Kramar

Svar: Hej! Ja, det är inga problem. Saken är bara den att jag har många som är intresserade av att följa med, så har ställt folk lite på kö. Så tar jag med de gånger min sambo som normalt är min assistent inte kan. :-)
Becca

Viktoria Wigenstam
| http://viccivicci.blogg.se/

Så ljuvliga bilder!! Som alltid Rebecca, du är helt grym!

Svar: Åh, tack <3 Vad glad jag blir ! :D :D
Becca

Double Up - Malin & Lina
| http://doubleup.blogg.se/

Underbara bilder

Svar: Tusen tack :D
Becca

Namn:

E-mail: (publiceras ej)

Webbadress:

Skriv din kommentar här:

Kom ihåg mig?