Okej, kanske inte det roligaste rubriken som får er att känna "oh, måste kika in och läsa hos Becca idag", men det beskriver min dag väldigt bra tycker jag. För har verkligen varit fullt ös sen jag klev upp imorse. Klev till och med upp tidigare än vanligt för att komma igång. Jag har ju nämligen ett par brudpar som är riktigt nyfikna på sina bilder, så gör allt för att de ska få sina bilder så snabbt som möjligt. För jag vet hur jag själv skulle vara efter min bröllopsdag, skulle vilja ha dem redan dagen efter ;-)
 
Och, visst jag är snabb, men inte riktigt så snabb. Men idag har jag i alla fall fått iväg två leveranser & en "på-titt". Så brudar & brudgummar, nu får ni ställa er och spana på brevlådorna där hemma ;-) Sen har jag även hunnit med bokföringen och att förbereda inför helgens bröllop, då jag ska vara med både fredag & lördag. Stor tumme upp för det, kommer verkligen bli fantastiskt ! Tyvärr så säger både YR & Smhi att det ska regna hela helgen.... så ikväll kör jag och sambon skrämma-bort-regnet-dansen. Lita på det :-) 
Emma
| http://www.pictureher.blogg.se

Vilken underbart vacker bild! Man ser verkligen kärleken i dom och det var ett fantastiskt ljus. Din blogg har verkligen jättefina bilder, fortsätt så!

Svar: Åh, tusen tack! Vad glad du gör mig. Kram!
Becca

Matilda Wik - fotograf i Norrköping
| http://www.mwfotografi.se/blogg

Fantastisk bild Becca, du är så himla bra!!

Svar: Men åh, go:a du <3
Becca

Julia' - fotoblogg ♥
| http://jhfotoo.blogg.se

Underbar bild!

Svar: Tack Julia ! :D
Becca

Namn:

E-mail: (publiceras ej)

Webbadress:

Skriv din kommentar här:

Kom ihåg mig?