Foto: Bröllopsfotograf, Rebecca Hansson (Jag) 
Bild:  Bröllopsfotografering - Lovisa & Stefan - Selma Spa - Gräsmark Kyrka - Rottneros Park
 
Gårdagen var helt fantastisk. Verkligen heeelt fantastisk! Så måste ju bara visa er tre "detaljfavoriter", egentligen skulle jag vilja visa er ännu mer. Men de får vänta ett litet tag till ;-) Klänningen, alltså klänningen. Den var så otroligt vacker och den var verkligen Lovisas. När jag såg den så kände jag bara "ja, det är hennes klänning. Helt klart." Ringarna & buketten. Ja som ni ser, otroligt fint. Och buketten har Lovisas mamma gjort som är, som Lovisa själv sa, hobbyflorist.
 
Sen sista bilden tycker jag bara var för härlig, när pojken springer efter bilen hela vägen ut och vinkar. Detta var verkligen ett av de vackraste bröllopen jag fotograferat, alla inblandade var så underbara och kärleksfulla och alla detaljer var perfekta. Sen att det spöregnade hela dagen, ja vem bryr sig när det finns så mycket kärlek?
 
Att jag är bröllopsbakis betyder så klart inte att jag la ner kameran och satte mig vid baren istället igår, utan att det är en extrem urladdning att fotografera heldagsbröllop. Det är så mycket intryck så man är helt slut dagen efter. Men det är bakis med ett riktigt lyckorus, för det är verkligen en ära att få vara med ett brudpar på deras bröllopsdag. Och jag älskar det verkligen och skulle aldrig vilja göra något annat. ♥ Sen måste jag bara ge en stor eloge till Thereses kök som skötte cateringen igår. Så otroligt trevlig och omtänksam personal. Sen är jag helt säker på att maten var fantastisk också ;-) 
 
Lovisa & Stefan. Ni är så underbara. All lycka till er i framtiden. 
Anonym

Ska bli kul att se fler bilder!

Namn:

E-mail: (publiceras ej)

Webbadress:

Skriv din kommentar här:

Kom ihåg mig?