Foto: Bröllopsfotograf, Rebecca Hansson (Jag) 
Bild:  Bröllopsfotografering - Lovisa & Stefan - Selma Spa & Rottneros Park
 
Det ligger så otroligt mycket vackra bröllopsbilder på min hårddisk och bara väntar på att få se dagsljuset de förtjänar. Men tempot är högt nu i högsäsong, så det får bli några fler tjuvkikar så länge. Vi får hoppas att bilderna inte blir arga på mig och ringer facket, hö hö. Törr humor så här på kvällen, ja visst ;-)
 
Men jag menar det verkligen, jag har så sjukt mycket bilder som jag vill visa er, men här får ni i alla fall äran att se bilder på två helt underbara personer. Man ser verkligen inte på Lovisa & Stefan att det spöregnade stora delen av deras bröllopsdag, det var bara kärlek från topp till tå. 
 
Det har redan kommit in många bokningar för bröllopssäsongen 2015, så vill ni ha mig som bröllopsfotograf så börjar det bli dags att höra av er till mig för att jag ska finnas med just på er dag. För jag vill ju så gärna vara med er på ert bröllop ♥ Faktiskt så har jag fått 6st förfrågningar på samma dag redan och det är pingst. Och som jag hatar att få säga nej till 5 härliga brudpar, vill ju kunna dela mig i 6st delar istället. 
 
2015 kommer innebära mycket resor för mig, vilket är helt fantastiskt. Så därför har det väckts en liten idé hos mig, så om ni ska gifta er utomlands eller känner någon som ska gifta sig utomlands? Hör jättegärna av er till mig [kontakt] så kan jag ge er en riktigt bra deal ;-) 
Anonym

Gud så vackert!

Svar: Tack ! =)
Becca

Fotograf Malin Sundin
| http://malinsundin.blogg.se/

vackert :)

Svar: Tusen tack :D
Becca

Josefin
| http://jsphotography.blogg.se/

Så vackert!

Svar: Tack ! :D
Becca

Ulrika - Fotograf u.norman
| http://unorman.wordpress.com

asså her-re-gud! vad vackra bilder!!

Svar: Åh, tack Ulrika <3
Becca

Madelene Englund
| http://madeleneenglund.blogg.se/

Magiskt vackra bilder:D

Svar: Tack för dina fina kommentarer ! :D
Becca

Maria
| http://dreamsof.blogg.se/

Åh så fint med tärnorna i olika färger! Wow!

Svar: Eller hur! Gillar det massor !
Becca

Namn:

E-mail: (publiceras ej)

Webbadress:

Skriv din kommentar här:

Kom ihåg mig?