Nämen, så här länge får det ju inte gå mellan inläggen heller... men ni kanske ändå har det så gött i värmen att ni inte tänkt på det? ;-) Vad bra! Varför har det då ekat lite tomt, jo jag har nämligen varit i Sankt Anna. Jag blev inbjuden av PNMmusic att fotografera i år igen och det är jag så otroligt tacksam för! Sommarkonserterna med Peter & Matilda har blivit lite av årets höjdpunkt och min & Crilles roadtrip, hehe.
 
Och jag säger samma sak som förra året, har ni inte gått på en sommarkonsert, åk dit! Det finns campingar & pensionat att bo på i Sankt Anna precis vid havet och det är 8 konserter mellan tisdag & söndag. Det bjuds på fantastisk musik, fantastiska sångröster, god mat och så mycket familjekärlek. Till och med mellan publiken som träffar varandra på konserterna. Och alla är så sjukt trevliga! 
 
Så jag hade två fantastiska dygn i Sankt Anna och masssor med bilderna blev det, detta är bara de bilderna som jag hann med att redigera sent igår kväll, haha. Har så mycket bilder att gå igenom, så kanske får bli fler inlägg med bilder ifrån de två sommarkonserterna jag fotograferade. Men först tror jag att jag ska ta mig ett snabbdopp i Vänern ;-) 
Isabelle
| http://bells.blo.gg/

Superfina bilder!

Svar: Tack Isabelle !
Becca

Swedishfoooblogg
| http://swedishfooo.blogg.se

Är du en Foooer eller bara känner någon som älskar The Fooo?
Isf kan du gå in och läsa våran nystartade Fooo blogg eller tipsa till någon riktigt stor Foooer.

Jätte fin blogg förresten :)
Kram

Namn:

E-mail: (publiceras ej)

Webbadress:

Skriv din kommentar här:

Kom ihåg mig?