Foto: Bröllopsfotograf, Rebecca Hansson (Jag)
Bild:  Bröllopsfotografering i Borgvik -Värmland - 2013
 
Assistent-sambon och jag rullade in i ett snötäckt Borgvik. Hjärtat gjorde trippla volter när jag såg att snön låg kvar på träden, trodde det skulle ha ramlat av när det kommit så mycket snö. Det snöande små flingor, men de hade inte bråttom utan seglade sakta ner och gjorde hela Borgvik så fridfullt. Vi satte fart med att blåsa upp de rosa ballongerna, det blev många skratt när allting kanske inte går så lätt som man trott i kylan. Knyta ballonger med frusna fingrar, tror inte jag behöver säga något mer, hehe. Ballongerna är klara, hmm, vad sjutton gör vi av dem? Allting går alltid och lösa, så vi hittade ett nytt användningssätt av bilen, perfekt! 
 
Fotograferingen var kall, men full av kärlek och skratt. Precis som det ska vara på ens bröllopsdag. Brudparet var så otroligt tålmodiga och kämpade på i kylan. Det stod -3 på termometern, men vindarna kom med en mycket kallare kyla än så. "Tänk på Thailand, Tänk på Thailand" sa jag när vindarna gick rakt igenom och jag tror det hjälpte oss alla att hitta lite extra värme inom oss. 
 
När vi skulle åka hem så kom jag på att jag ville ha med mig heliumballongerna hem. Ni vet, de ballongerna som varit ute i 1,5h i minusgrader. Som kommer in i en varm bil. Ni kanske förstår nu vad som hände sen. Hela baksätet fyllt i ballonger, vi kom kanske 3km, sen PANG!!! Det är ett under att jag inte körde av vägen för satt nästan i taket och körde. Hahaha, men vilken skrattattack vi fick! Blinka, in till kanten och slänga ut ballongerna som sakta gled upp mot himlen. Så om någon såg några rosa ballonger glida över Grums så är jag den skyldige ;) 
 
 
Ps. Håll ögonen lite extra på bloggen i början av februari, det kommer nämligen komma upp en supertävling här då! :)
Linafoto
| http://linafoto.se

Svar: Tack så mycket Becca :))

Josefin -Happy Days-
| http://myhappydays.se

Fantastiska bilder!

Svar: Tack så mycket Josefin :D
Becca

marina
| http://marinapalme.blogg.se

Härliga bilder, precis som vanligt. :)

Svar: Åh, tack <3
Becca

Louise
| http://vitmossa.blogg.se

Jättefina bilder!

Svar: Tack Louise :D
Becca

Ida-foto
| http://sidensfoto.blogg.se

Super fina bilder! :)

Svar: Tusen tack ! :D
Becca

Fotograf Annelie Malmgren
| http://anneliemalmgren.blogg.se

Ser kallt ut, men otroligt mysigt :)

Svar: Det var ganska kallt, men med lite pauser så funkar det bra :)
Becca

Anneli - A'la Foto
| http://alafoto.se/blogg

Underbara bilder som är fyllda av kärlek, värme och glädje! Och så fantastiskt fint med den ljuvliga snön som ligger perfekt! Bruden är så söt! :)

Svar: Eller hur! Tack så mycket :D
Becca

Namn:

E-mail: (publiceras ej)

Webbadress:

Skriv din kommentar här:

Kom ihåg mig?