Äntligen så är ledigheten slut, är så laddad för 2014 att jag gärna hade hoppat över lite av ledigheten för att rivstarta. Men man måste vara ledig också, för att kunna ge sitt allt sen och för att kramas ordentligt med kärleken. Men nu är jag tillbaka och det helt fylld i kraft och vilja. Så vad hållar jag på med första dagen på kontorsstolen? Jo, jag synkar min kalender med min kalender här på datorn, jag bokför, kontaktar 2014s snygga brudpar och redigerar bilderna från 50-årsfesten jag fotograferade precis innan jul. Det är så skönt att ha full fart igen och jag längtar verkligen till sommaren då jag får fotografera massor med bröllop igen. Det har kommit in fler bokningar än vad jag någonsin kunnat drömma om och jag är så lycklig lottad ♥
 
Sen tänker jag även på er och min lilla blogg. Bloggen kanske har gått lite på tomgång på sista tiden och det ber jag om ursäkt för. Vill ju att det alltid ska vara fyllt med energi här inne och att ni ska känna den glädje som jag känner, så 2014 ska jag verkligen satsa på bloggen. Och därför vill jag höra lite med er vad ni tycker? Vad vill ni se här inne och läsa om? Tycker ni att den är bra som den är? Vill ni ha enbart foto-& företagsinriktning eller vill ni ha mer personliga inlägg? Vill ni ha inlägg oftare? Jag vill veta, så peppra mig med tankar och idéer, så ska jag fortsätta med min första arbetsdag! Ha de gött! :) 
Anna

Mitt förslag är fler inlägg med både vardagsbilder och bilder från fotograferingar. Sen kanske lite tips och sånt, typ före/efter :) Annars har du en väldigt fin blogg tycker jag!

Svar: Tackar :) Låter bra tycker jag!
Becca

Jarina
| http://jarina.fi/

Mer vardagsbilder uppskattas alltid :)

Jarina
| http://jarina.fi/

Mer vardagsbilder uppskattas alltid :)

Svar: Vad roligt! :)
Becca

Caroline

Fler tips om både foto, redigering och företag. :)

Svar: kanon! :D
Becca

Elin - Photos by Arvegil
| http://arvegil.blogg.se

Jag tycker ju bloggen är bra som den är, men om jag ska komma med några önskemål så gärna lite fototips. Vad man som amatör kan tänka och lite sådant där. Eftersom min vän har frågat mig om jag kan vara deras bröllopsfotograf ser jag gärna inlägg med tips på fotografering för bröllop. Tips på häftiga vinklar, vad man inte ska missa osv osv :)

Svar: Tackar ! :)
Becca

Namn:

E-mail: (publiceras ej)

Webbadress:

Skriv din kommentar här:

Kom ihåg mig?