Efter två dagar i Eskilstuna så åker vi nu vidare till Stockholm, för att träffa ett underbart brudpar som jag ser jättemycket fram emot att fotografera i sommar. Hoppas att de har mer snö än vad vi har, så vi får lite glittrande bilder, annars får vi lösa det på annat sätt ;) Det är nog det bästa med Stockholm, utbudet av fotoplatser! Efter vi träffat dem så ska vi gå lite på stan och äta lite gott, kommer bli superhärligt ! :) 
 


Här kommer även lite om vad jag hittade på i fredags innan vi rullade mot Eskilstuna. Först så blev jag intervjuad till ett skolarbete, vilket var jättetrevligt. Men blir verkligen nollställd när jag ska prata om mig själv & företaget och nästa sekund så vill jag aldrig hålla tyst, haha! Jag är otroligt stolt över mig själv och mitt företag och det kan göra att det ibland är svårt att sätta ord på mitt arbete. 
 
 
När jag kom ut från intervjun så började det regna....och jag som inte hade något paraply...Aja, då skiter jag att gå förbi på syrrans jobb. För då kommer jag se ut som en dränkt katt så går raka vägen hem. Jag brukar aldrig gå in på Hanssons tobak (spelaffär), men tanken slog mig att jag kanske skulle gå in och köpa en tidning att ha på tåget. Konstigt för att vara jag. Men så öppnade jag dörren och där stod den. Allt om Bröllop, som jag är med i. Ett ex kvar, så det var som att den var till mig. Jag visste nämligen inte om att jag skulle vara med i detta numret. Så kändes som att någon ville att jag skulle ha den tidningen ;) Tre bilder tagna av mig (även brudbukettbilden är tagen av mig) och en intervju är med. Känns verkligen sjukt roligt! 
 
MISS REBECCA
| http://www.missrebecca.se/

hoppas du får en fin söndag :)

Svar: Hoppas du hade en fin söndag :D
Becca

Namn:

E-mail: (publiceras ej)

Webbadress:

Skriv din kommentar här:

Kom ihåg mig?