Foto: Bröllopsfotograf, Rebecca Hansson (Jag) 
Bild:  Inför bröllopsfotografering - Kristin & Erik - Stockholm 
 
I alla mina bröllopspaket ingår ett möte och en minifotografering för att jag vill verkligen hinna lära känna mina brudpar inför deras stora dag. Och självklart att ni ska få lära känna mig och min kamera (som jag brukar kalla för Britta). För det kan ju vara lite stelt första gången när man ska ställa sig framför en kamera, för ni vet ju inte hur roligt vi har tillsammans förrän ni har testat att bli fotograferade av mig ;) 
 
Och i söndags så åkte jag till Stockholm just för att lära känna ett nytt brudpar och detta brudpar är inte bara supersnygga - som ni ser ovan - utan även toktrevliga! Efter en regnig promenad hittade jag tills slut till deras port, okej, okej min GPS hittade porten..., gick upp för vad som kändes som en miljon trappsteg (mina Friskis & Svettis-timmar hade inte lönat sig tillräckligt ännu, haha) och dörren öppnades av två stora leenden. Som så klart tillhörde Kristin & Erik. Som bor i världens finaste lägenhet, man skulle kunna tro att den är min, men icke. Vi kliver in i vardagsrummet och hela bordet är fyllt med scones, gurka, ost, kakor och bullar mm. Hallå lyx! Och gott, såå gott ! 
 
När vi pratat igenom bröllopsplanerna - det kommer bli vackert - så började vi gå mot Hagaparken där fotograferingen ägde rum. En kall, blöt, kärleksfull och vacker fotografering som så klart blev hur bra som helst ♥.
 
Ps. Glöm inte att kika in tävlingen. 
 
emmeli
| http://www.emmelifoto.se

Älskar den översta bilden! Underbar!

Svar: Tack Emmeli! :)
Becca

Louise
| http://vitmossa.blogg.se

Första bilden är helt underbar.

Svar: Åh, tack Louise :)
Becca

ami
| http://twofaced.se/

jag älskar när du fotar romantiska bilder, det gör mig alltid lika glad :)

Svar: Åhh, fina du! Stor kram till dig!
Becca

Desireé | photoanddesire.se
| http://www.photoanddesire.se/blogg

Wow! Den översta bilden är otroligt fin! Vad har du haft för objektiv till den?

Grymt snygg blev bloggen också, Erica är duktig! :)

Svar: Tack så jättemycket! En favorit hos mig! 50mm 1,4 :) Visst är hon ! :)
Becca

Namn:

E-mail: (publiceras ej)

Webbadress:

Skriv din kommentar här:

Kom ihåg mig?