Igår åkte jag och mamma till Charlottenberg för att shoppa lite. De har nämligen ett stort och mysigt köpcentrum där. Det blev inte jättemycket shoppat från min sida dock, hittar aldrig något när jag faktiskt har möjligheten att köpa det, varför är det så egentligen? MEN jag köpte en ny tavla, tycker att tavlor med pepp och budskap är så mysiga och nu när jag ska inreda mitt kontor lite så tyckte jag den passade in perfekt. 
 
 
Och i onsdags så åkte jag, sambon, syrran, pappan och kompisen♥ till Leksand för att se Leksand möta Brynäs. Jag, syrran & pappa är Leksingar i blodet och att åka upp till Leksand och stå i landets bästa klack är så underbart ! Jag sjöng & hejade så jag var jättehes efteråt, men sjöng hela vägen hem till radion i alla fall med min nyfunna sexiga whiskey-röst, haha! Var verkligen en otroligt trevlig kväll och hoppas kunna se någon mer match uppe i Leksand i år :)
 
Men nu är det helg igen, är ni peppade? Jag är faktiskt helt ledig denna helg så ska fylla den med handbollsmatcher, mys & träning. Kommer bli superhärligt. Tummen upp för det! Kommer vara superfräsch till veckan som kommer bjuda på en massa roligt ! :) 
Caroline Bergström
| http://carrosungar.blogg.se/

Tack :)

Linnéa Thell Jansson
| http://linneajthell.blogg.se/

Åhh vad fina hyllor!!

Svar: Tack :D
Becca

Namn:

E-mail: (publiceras ej)

Webbadress:

Skriv din kommentar här:

Kom ihåg mig?