Hallå! Nu är jag tillbaka i mitt Värmland som tyvärr bjuder på slask, vilket känns otroligt tråkigt, men är tacksam för den fina snön vi haft tills nu. Helgen har varit så sjukt fantastisk och jag är tacksam att ni orkade vänta på mig trots en lite tom blogg :) Men ni som kollade på vlogg:en, vet ju vad jag har hittat på. 
 
I fredags så var jag på hockey FBK-Leksand. Vad leksand höll på med det vill jag inte ens prata om... Men vi satt i alla fall på första raden och hade det trevligt i alla fall. 1 raden är en kanonplats för att se hockey, men inte för att fotografera då plexigalset gör att alla bilder ser jätte lattjo ut, men de två där uppe fick i alla fall ett G- ;) 
 
Sen kl 03:00 så åkte vi mot Norrland. Jag lyckades inte sova minsta lilla i bilen (för nyfiken på allt utanför), så var inte jättego i huvudet när vi kom fram till Örnsköldsvik 8 timmar senare, haha! Där såg vi en isracing som bjöd på jättefin racing. Under tiden vi stod där, ca 3-4 h, så tror jag nästan att det hann komma 1 decimeter med snö. Så vi var ganska blöta när vi väl kom in, haha. Men sjukt fint var det! Sen satte vi oss i bilen och körde 30 mil till hotellet i Östersund. Där kom vi fram lagom till Meldoifestivalen, där jag tyckte bäst om Clara som underhållning, synd bara på teknikstrulet och att de som inte följer Clara fattade någonting, haha. 
 
Dagen efter gick vi upp, åt hotellfrukost, visst är det bland det bästa som finns? Mums! Sen åkte vi till isracingtävling nr2, i Österund då. I vackert vinterlandskap, fin racing och med solen i ryggen stod vi där och njöt. Ville verkligen inte åka därifrån! Sen 23:00 så var vi hemma igen. Intensiva dagar, men så sjukt roliga för sportnörden jag är! Det var en snabb genomgång av mig helg :) 
 
Sen vill åter igen påminna er om att hålla ögonen på bloggen för inom ett par dagar kommer jag att lägga upp en supertävling här på bloggen. Absolut värd att vänta på & vara med i ! :) 
Louise
| http://vitmossa.blogg.se

Åh vad roligt!!

Svar: Verkligen jätteroligt ! :)
Becca

VERONICA - mode & träning
| http://glossfashion.com/vveronicas/

Åh vad kul! Och såå fina bilder :) Kram

Svar: Tack :D
Becca

Mathilda
| http://mathildaahlberg.se/blogg

Kul värre! Både hockey & isracing är något jag gärna hade provat på att plåta!

Svar: Det får du göra tycker jag :D
Becca

sannas rum - DESIGNUTLOTTNING I BLOGGEN
| http://sannasrum.se

Gud så fina bilder, vad duktig du är :)

Svar: Åh, tusen tack ! :D
Becca

Namn:

E-mail: (publiceras ej)

Webbadress:

Skriv din kommentar här:

Kom ihåg mig?