Halloj på er! Hoppas ni alla hade en superfin första advent. Nu är vi i julmånaden hörrni, är ni lika glada som jag är för det? Jag älskar ju verkligen tiden fram till jul, det är ju därför jag tom har en egen katerogri för jul, med all förväntan och allt mys som man kan unna sig själv. Och är du en såndan person som stressar hela julen, så ber jag dig verkligen lugna ner dig och passa på att njuta. Det är inte superviktigt att julgardinerna kommer upp, det är viktigare att kanske mysa ner sig vid brasan med barnen och läsa en bok. Eller något annat som passar er. Passa på! 
 
Jag körde en riktig julhelg denna helgen som var. Vi var först på Alsters julmarknad och sedan efteråt gick vi på Skyltsöndagen i centrum. Mysigt värre! Så köpte marsipangris, nougat (obligatoriskt!!) och röstade på vem jag vill ska bli årets Lucia. Sen var jag även på jakt efter ett smalt ljus som räknar ner från 1 december till 24 december. Men det var helt omöjligt, så fick till slut bli ett tjockt ljus i alla fall. 
 
Men jag är jättenyfiken på en sak och skulle så gärna viilja att ni berättade för mig hur er skyltsöndag ser ut där ni bor? Vet att vissa har parader och liknande. Skulle vara så roligt att få höra från er :) Sen har ni snö? Som ni kommer se på bilderna så har vi det tyvärr väldigt grönt fortfarande :/
 
Carina
| http://www.carina-mittskliv.blogspot.se

Det spelar ingen roll att det inte finns någon snö för dina bilder osar julstämning ändå! Så fina! Fick en oerhörd längtan hem till Värmland nu när jag tittar på dem (jag kommer från ett litet ställe några mil utanför Karlstad). Bor numera i Dalarna och inte heller vi har fått någon snö men vi har i alla fall ett tunt, tunt lager vitt på marken.

Vill även passa på att säga att jag tycker du är grymt duktig med kameran.

Ha en fin dag! Kram Carina

Svar: Åh, vad bra! Tusen tack för dina fina ord! Härligt med Dalarna, jag hade min farmor där förut så var mycket där kring jul. Riktigt mysigt. Att ha kontakt med både Värmland och Dalarna är det bästa ;) kram !
Becca

Namn:

E-mail: (publiceras ej)

Webbadress:

Skriv din kommentar här:

Kom ihåg mig?