Bild jag tog för några år sedan
 
Hej på er!
Wow, tack för den fantastiska respons som jag fått på bilderna på Majken! Tusen, tusen tack! Jag har inte rymt, utan jag har bara flyttat så de senaste dagarna har det varit fullt ös och bloggen har blivit lite åtsidosatt. Ber om ursäkt. Men nu är det ordning och reda igen. Och mycket mycket bättre än vad jag hade förut. Har ju äntligen fått sorummet som jag drömt om så länge. Och ett kontor. Det är mycket litet. Men ändå! Det är ett kontor. Woho! Så jag går verkligen runt i min lyckobubbla just nu och känner mig bara så nyförälskad i livet. Det känns som en nystart och allting from nu kommer bara bli så mycket bättre. 
 
Igår drog ju även Musikhjälpen igång igen. Äntligen. Det är verkligen min favoritvecka på hela året. Fler än jag som känner så? Detta brukar bli en vecka som jag sover lite mindre än vanligt, för jag vill inte missa en enda sekund av dem. Haha. Och kommer nog bli exakt likadant i år. Så jag ska faktiskt dra mig tillbaka mot TV:n och se vad de har för sig. Detta var mest att jag ville säga hej! Nästa blogginlägg får bli lite mer uppstyrt. Vad sägs som ett bröllop? O yes, säger jag ;) 
Elin
| http://elinolssonsfoto.blogg.se

Vilken fin bild! :)

Svar: Taack ! :D
Becca

Louise - vitmossa
| http://vitmossa.blogg.se

Så fin bild! Jobbigt med flytten, men du verkar ha fått ett riktigt bra boende iallafall :)

Louise - vitmossa
| http://vitmossa.blogg.se

Så fin bild! Jobbigt med flytten, men du verkar ha fått ett riktigt bra boende iallafall :)

Svar: Tusen tack ! :D
Becca

stahlbrost.blogg.se
| http://stahlbrost.blogg.se/

Vilken fin bild!

Svar: Tack Angelica !
Becca

Paulina
| http://fotokonst.blo.gg/

Snygg bild!

Svar: Tack Paulina :)
Becca

Anneli - A'la Foto
| http://alafoto.se/blogg

Äntligen ett inlägg med bara en bild! ;)
Vad roligt att ha fått både drömsovrummet och ett kontor! Grattis! :)

Du har så otroligt galet många bilder i varje inlägg så tyvärr blir det svårt att se på dem för de bara smälter ihop. Och det är ännu svårare att berätta för dig vilken som var sådär WOW (det är ju helt omöjligt) och det tycker jag är ledsamt! Allt var inte bättre förr men definitivt när du gjorde kortare inlägg! ;O)
Men jag tyckte när jag bläddrade ner lite snabbt att du hade fina bilder och behållit din stil så jag kan med trolig säkerhet säga: fina bilder! :)

Jag passar på att önska dig en riktigt god jul!

Svar: Haha, tack för din kommentar Anneli! Jag är ju en älskare av bildbomber så det är lite svårt ibland att låta bli. Men jag ska definitivt ha din åsikt i tankarna när jag lägger upp inläggen. Får även åsikter när man gör för korta men många inlägg, så balansen är lite svår. Men ska försöka göra lite andningspauser mellan inläggen så inte allt är bildbomber ;) Tusen tack ! :) God Jul Anneli, hoppas du får en riktigt fin jul !
Becca

Madelene Englund
| http://madeleneenglund.blogg.se/

Såå fin bild :)
Älskar musikhjälpen jag med, speciellt i år tänkte jag icke missa en sekund då min syster var med :D

Svar: Tack! :) Det förstår jag verkligen då :) !
Becca

Namn:

E-mail: (publiceras ej)

Webbadress:

Skriv din kommentar här:

Kom ihåg mig?