Foto: Bröllopsfotograf, Rebecca Hansson (Jag) 
Bild:  Porträttfotografering - Vackraste Stina - Karlstad 
 
Just nu är en period där jag alltid stannar upp lite extra och tänker på året som gått. En tillbakablick ska även fixas till bloggen, men den kan blir något försenad då jag har gett mig själv ryggvärk i julklapp ;) Men ska försöka sätta mig en lång stund vid datorn imorgon och knåpa ihop den. Nu klarar jag inte att sitta längre än ca 10 minuter. Men upp ska den i någon version, älskar att kunna blicka i backspegeln på mina fotografier!
 
Jag gillar att blicka i backspegeln och se alla fantastiska människor som jag fått träffa i år. Jag känner mig så otroligt lyckligt lottad med så många fina vänner runt omkring mig. Jag har tagit hem hösta vänvinsten helt enkelt. Men vi ska ju inte bakåt, vi ska framåt. Och nästa år vill jag ska vara allting som Stina (bilden) är för mig. För detta är en tjej med världens härligaste framåtanda, jag är inte tjejen med stora självförtroendet och kan ofta känna mig ganska liten i världen. Men Stina, hon gör. Hon sitter inte hemma och tänk om, när, jag borde. Hon gör. Och det vill jag ska vara 2015 för mig. Det året jag bara gör. Herregud, tänka kan man göra en annan gång. Nu ska jag agera. Och jag har minst en fantastisk resa inbokad 2015. Helt sjukt bara det. 
 
Att vara den som alltid titta i backspegeln och i mitt fall känna sig trasig och ledsen, det skadar ingen annan än mig själv. Och det har alla sagt till mig också, men nu har jag förstått. Det tog en tid. Men nu är jag där. 2015 är året jag ska tänka på mig själv, de som ger mig den kärlek jag behöver och det året jag för första gången på länge lever. Lever med glädje. 2014 sa jag var mitt år, det visade sig bli året jag kämpade otroligt mycket med dåliga minnen. Nu vill jag låsa upp världen och se den. Det är framåt jag ska! Både som fotograf & som Rebecca.  Och det säger jag med ett leende. 
Ajsa

Bra där. Backspegeln ska inte vara större än framrutan. Kram♥

Madelene Englund
| http://madeleneenglund.blogg.se/

Vilken vacker bild:D

Svar: Tack Madelene :) Gott nytt år !
Becca

Namn:

E-mail: (publiceras ej)

Webbadress:

Skriv din kommentar här:

Kom ihåg mig?