JANUARI
 
Ja, då är det äntligen dags att summera ett fantastiskt fotoår. Som har gått otroligt fort !! Tyvärr kan jag inte visa bilder från allt, men ska försöka visa upp så mycket jag kan :) Firade 2 år som förlovad. Gick på teatern trolltider.  Var på Färjestad-Leksand. Blev fotograferad. Var på isracingtävlingar i Bollnäs. och även flera handbollsmatcher. Fotograferade en vacker brud i snön. Tog porträtt på min farmor. Fotograferade ett vackert bröllop i ett väldigt kallt Borgvik. Fotograferade hunden Brasse som busade i snön. Fotograferade företagsbilder åt Imtech. Tog tag i min träning på allvar. Hade styrelsemöten med Speedway054.
 
 
 
FEBRUARI
 
Började månaden med att åka till först Örnsköldsvik på isracing och dagen efter en tävling i Östersund. Var på Jesus Christ Superstar och blev frälst, två gånger. Träffade Peter. Allt Om Bröllop kom ut och med var en intervju med mig. Åkte till Stockholm där jag träffade fantastiska Kristin och Erik för första gången och fotografera dem. Gick på Helltonmatcher. Blev intervjuad till en skoluppgift. Hade en inför bröllopsfotografering med Carl & Catrin. Åkte på hockey i Leksand. Fotograferade bandy. Hade en urgullig fotografering med lilla Dagny. Hade flera bröllopsmöten. 
 
 
MARS
 
Speedwayträningarna drog äntligen igång. Gick på handboll. Var hundvakt åt sötaste Ready. Letade dagligen efter "första blomman". Hade styrelsemöten och medlemsmöten med Speedway054. Var ute på många fotoutflykter tillsammans med Älsklingen. Tog en dagstrip till familjen i Eskilstuna. Tränade väldigt mycket. Träffade Jeanette för en fika och dagen efter fotograferade jag henne. Och hon fotograferade även mig. Fotograferade sötaste Astrid. Blev intervjuad av NWT. Blev sminkad av duktiga Louise och tog bilder till hemsidan. Höll min första fotokurs!!
 
 
APRIL
 
Som vanligt i denna månad, så blev det många promenader. Hellton spelade Elitkval. Fotograferade en gammal klasskamrat och det var riktigt kul att träffa henne igen. Tog vackra bilder på Angelina, Stoffe och Melissa som då fortfarande låg i magen. Såg massor med speedway. Åkte till Göteborg och gick på en workshop med Dayfotografi. Hade flera bröllopsmöten och inför bröllopsfotograferingar. Artikeln om mig & Gullvivans blommor kom ut i NWT. Hade en inspirerande fotografering med Emma Bertilsson. Hade en fantastiskt vacker kärleksfotografering i solnedgången. Gick på långfredagstrav och firade påsk. Fotograferade floristarbeten. Bytte från Nikon till Canon. 
 
 
MAJ
 
 
 
JUNI
 
Fotograferade Malin med familj och hennes vackra gravidmage. Hade många härliga familjefotograferingar. Fotograferade studenter både i Karlstad och Eskilstuna. Tog balporträtt. Hade 2 inför bröllopsfotograferingar i Rottneros park och blev förälskad både i paren och parken. Firade Midsommar och tänkte kring min kropp. Fotograferade Stefan & Lovisas fantastiska bröllop. Njöt av kvällssolen tillsammans med Crille. Gick på speedwaytävlingar. Träffade Peter Johansson & Bruno Mitsogiannis i Eskilstuna. Fotograferade Emma & Andreas bröllop och slog rekord i antal "åhhhh, du är så vacker" under en och samma fotografering. Gick på studentbal. Slog även rekord i antal hyrbilstimmar. 
 
 
JULI
 
Åkte till Avesta, regnade, banprepparering, matchstart, regn, inställt, åka hem. Gick även på speedwaymatcher som inte regnade bort. Fotograferade Annika & Pierres bröllop i Rottnerospark. Åkte till England i 6 dagar och njöt av både Brighton och London. Helt fantastiskt! Träffade ett brudpar från förra året och fotograferade deras familj med en liten ny sötnös! Fotograferade även mitt allra första brudpars sötnos Majken! Jag fyllde år. Äntligen var det dags för Emelie & Damians bröllop. Fotograferade åt Paperbox. Fotograferade Anna & Roberts bröllop i hettan. Putte i parken var i stan och jag fotograferade Linnea Henriksson. Blev åter igen inbjuden av PNMmusic att fotografera två av Matilda Grün & Peter Johanssons sommarkonserter i Sankt Anna. Tog även några pressbilder åt Matilda. Tog bilder till Emma Bertilssons webbkurser. Träffade brudparet Therese & Martin för första gången och sen dess har de funnits i mitt hjärta. Köpte snygga USB-minnen till mina brudpar. 
 
 
AUGUSTI
 
Fotograferade buketter åt Gullvivans blommor. Natti och hennes familj hamnade framför kameran, vi skrattade i en timme och avslutade med fika. Fotograferade dans när biblioteket firade 100 år. Åkte till Söderhamn och fotograferade Chris & Jennys vad jag skulle vilja kalla det party- & glädjebröllop. Morfar fyllde 70 år. Gick på speedwaytävlingar. Fotograferade ett uppslag åt tidningen Topphälsa. Tog fler bilder åt Paperbox. Åkte till Säffle och fotograferade Frida & Michaels bröllop som blev ett riktigt känslobröllop. Även Catrin och Carls bröllop blev förevigat i augusti. Karlstad Hammarö Speedwayklubb anordnade första Gulhjälmtävlingen på Kalvholmen ever. Efter en familjefotorgafering råkade även jag hamna framför kameran. 
 
 
SEPTEMBER
 
Hade teparty med tvillingarna Alma & Stina i Mariebergsskogen. Fotograferade Therese & Martins vackra bröllop i Eskilstuna. Tog bilder på två buspojkar. Gick på speedway och fotograferade även åt Paperbox. Tog bilder på Atle och hans vattenskoter. Fotograferade när Speedway054 hade prova på speedway för barn. Vi i Karlstad Hammarö speedway tog även tillbaka Karlstad Open till Kalvholmen och det blev väldigt omtyckt. Hade kalas för Crille som fyllde år. Var hundvakt. Många timmar framför datorn med vackra bröllop på skärmen. 
 
 
OKTOBER
 
Det var final i Elitserien. Åkte till Halmstad och hade nätverksträff med fantastiska unga fotografer. Blev galet förkyld så fick flytta fram jobb..... Tog många promenad i höstfärgerna. Fotograferade åt Paperbox. Tog några favoritbilder på en familjefotografering. Fotograferade vackra och känslofyllda bilder på Angelina & Melissa. Åkte till Göteborg och gick på Sonia Janssons "Pungspark" där vi diskuterade kring fotografyrket och varumärke. Oktober blev en månad jag verkligen fokuserade på mitt varumärke och hur jag vill lägga upp 2015. Umgicks mycket med mina fantastiska vänner. Även här många timmar framför datorn med vackra bröllop på skärmen. Skrev på kontraktet för vår nya lägenhet. 
 
 
NOVEMBER 
 
Hade en familjefotografering på en blåsig strand och fick fantastiska bilder. Fotograferade dop. Gick på gammaldags julmarknad på Alsters herrgård. Tog bilder till julkort på två söta barn. Gick på Helltonmatcher. Fotograferade åt Paperbox. Tog bilder på montörer och bilar åt VVS-specialisten. Fixade även deras hemsida. Firade Alla Helgona. Åkte till Stockholm, fotograferade familjen Grün och gick på Peter Johansson & Bruno Mitsogiannis show på China. Det bästa jag varit på! Tog bilder på ett tokförälskat blivande brudpar i regn och rusk. Gjorde bildspel. Gick på Little Shop Of Horrors. 
 
 
DECEMBER
 
Klädde julgranen tillsammans med Älsklingen. Slog in julklappar. Fotograferade Värmlands Lucia. Gick i fackeltåg och fotograferade en ljus- & eldshow. Gick på julmarknad i Mariebergsskogen. Tog höstiga bilder åt Paperbox. Fotograferade Anna åt ett konstprojekt. Tog romantiska bilder på Stina & Hannes i kylan. Åkte till Eskilstuna och såg & fotograferade Peter Johansson & Matilda Grüns julshow. Med gäst Jesper Sjöberg. Tog porträtt och julbilder på söta lilla Melissa. Hade minijulafton med Crille. Firade jul tillsammans med familj. Tog vackra snöiga porträtt på Stina. 
 


Det har varit ett helt fantastiskt år och allt fick tyvärr inte plats. Men alla bra minnen finns hos mig och värmer mig. Jag vill tacka alla som följer mig här. Alla som peppar mig. Alla mina underbara kunder. Alla mina fantastiska brudpar. Alla fotografer. Det är ni som gör mitt jobb till det bästa jobbet i hela världen. Så tack för detta året. 2015 kommer blir ännu bättre! ♥
 
Gott Nytt År !!!
Namn:

E-mail: (publiceras ej)

Webbadress:

Skriv din kommentar här:

Kom ihåg mig?