JANUARI
 
Ja, då är det äntligen dags att summera ett fantastiskt fotoår. Som har gått otroligt fort !! Tyvärr kan jag inte visa bilder från allt, men ska försöka visa upp så mycket jag kan :) Firade 2 år som förlovad. Gick på teatern trolltider.  Var på Färjestad-Leksand. Blev fotograferad. Var på isracingtävlingar i Bollnäs. och även flera handbollsmatcher. Fotograferade en vacker brud i snön. Tog porträtt på min farmor. Fotograferade ett vackert bröllop i ett väldigt kallt Borgvik. Fotograferade hunden Brasse som busade i snön. Fotograferade företagsbilder åt Imtech. Tog tag i min träning på allvar. Hade styrelsemöten med Speedway054.
 
 
 
FEBRUARI
 
Började månaden med att åka till först Örnsköldsvik på isracing och dagen efter en tävling i Östersund. Var på Jesus Christ Superstar och blev frälst, två gånger. Träffade Peter. Allt Om Bröllop kom ut och med var en intervju med mig. Åkte till Stockholm där jag träffade fantastiska Kristin och Erik för första gången och fotografera dem. Gick på Helltonmatcher. Blev intervjuad till en skoluppgift. Hade en inför bröllopsfotografering med Carl & Catrin. Åkte på hockey i Leksand. Fotograferade bandy. Hade en urgullig fotografering med lilla Dagny. Hade flera bröllopsmöten. 
 
 
MARS
 
Speedwayträningarna drog äntligen igång. Gick på handboll. Var hundvakt åt sötaste Ready. Letade dagligen efter "första blomman". Hade styrelsemöten och medlemsmöten med Speedway054. Var ute på många fotoutflykter tillsammans med Älsklingen. Tog en dagstrip till familjen i Eskilstuna. Tränade väldigt mycket. Träffade Jeanette för en fika och dagen efter fotograferade jag henne. Och hon fotograferade även mig. Fotograferade sötaste Astrid. Blev intervjuad av NWT. Blev sminkad av duktiga Louise och tog bilder till hemsidan. Höll min första fotokurs!!
 
 
APRIL
 
Som vanligt i denna månad, så blev det många promenader. Hellton spelade Elitkval. Fotograferade en gammal klasskamrat och det var riktigt kul att träffa henne igen. Tog vackra bilder på Angelina, Stoffe och Melissa som då fortfarande låg i magen. Såg massor med speedway. Åkte till Göteborg och gick på en workshop med Dayfotografi. Hade flera bröllopsmöten och inför bröllopsfotograferingar. Artikeln om mig & Gullvivans blommor kom ut i NWT. Hade en inspirerande fotografering med Emma Bertilsson. Hade en fantastiskt vacker kärleksfotografering i solnedgången. Gick på långfredagstrav och firade påsk. Fotograferade floristarbeten. Bytte från Nikon till Canon. 
 
 
MAJ
 
 
 
JUNI
 
Fotograferade Malin med familj och hennes vackra gravidmage. Hade många härliga familjefotograferingar. Fotograferade studenter både i Karlstad och Eskilstuna. Tog balporträtt. Hade 2 inför bröllopsfotograferingar i Rottneros park och blev förälskad både i paren och parken. Firade Midsommar och tänkte kring min kropp. Fotograferade Stefan & Lovisas fantastiska bröllop. Njöt av kvällssolen tillsammans med Crille. Gick på speedwaytävlingar. Träffade Peter Johansson & Bruno Mitsogiannis i Eskilstuna. Fotograferade Emma & Andreas bröllop och slog rekord i antal "åhhhh, du är så vacker" under en och samma fotografering. Gick på studentbal. Slog även rekord i antal hyrbilstimmar. 
 
 
JULI
 
Åkte till Avesta, regnade, banprepparering, matchstart, regn, inställt, åka hem. Gick även på speedwaymatcher som inte regnade bort. Fotograferade Annika & Pierres bröllop i Rottnerospark. Åkte till England i 6 dagar och njöt av både Brighton och London. Helt fantastiskt! Träffade ett brudpar från förra året och fotograferade deras familj med en liten ny sötnös! Fotograferade även mitt allra första brudpars sötnos Majken! Jag fyllde år. Äntligen var det dags för Emelie & Damians bröllop. Fotograferade åt Paperbox. Fotograferade Anna & Roberts bröllop i hettan. Putte i parken var i stan och jag fotograferade Linnea Henriksson. Blev åter igen inbjuden av PNMmusic att fotografera två av Matilda Grün & Peter Johanssons sommarkonserter i Sankt Anna. Tog även några pressbilder åt Matilda. Tog bilder till Emma Bertilssons webbkurser. Träffade brudparet Therese & Martin för första gången och sen dess har de funnits i mitt hjärta. Köpte snygga USB-minnen till mina brudpar. 
 
 
AUGUSTI
 
Fotograferade buketter åt Gullvivans blommor. Natti och hennes familj hamnade framför kameran, vi skrattade i en timme och avslutade med fika. Fotograferade dans när biblioteket firade 100 år. Åkte till Söderhamn och fotograferade Chris & Jennys vad jag skulle vilja kalla det party- & glädjebröllop. Morfar fyllde 70 år. Gick på speedwaytävlingar. Fotograferade ett uppslag åt tidningen Topphälsa. Tog fler bilder åt Paperbox. Åkte till Säffle och fotograferade Frida & Michaels bröllop som blev ett riktigt känslobröllop. Även Catrin och Carls bröllop blev förevigat i augusti. Karlstad Hammarö Speedwayklubb anordnade första Gulhjälmtävlingen på Kalvholmen ever. Efter en familjefotorgafering råkade även jag hamna framför kameran. 
 
 
SEPTEMBER
 
Hade teparty med tvillingarna Alma & Stina i Mariebergsskogen. Fotograferade Therese & Martins vackra bröllop i Eskilstuna. Tog bilder på två buspojkar. Gick på speedway och fotograferade även åt Paperbox. Tog bilder på Atle och hans vattenskoter. Fotograferade när Speedway054 hade prova på speedway för barn. Vi i Karlstad Hammarö speedway tog även tillbaka Karlstad Open till Kalvholmen och det blev väldigt omtyckt. Hade kalas för Crille som fyllde år. Var hundvakt. Många timmar framför datorn med vackra bröllop på skärmen. 
 
 
OKTOBER
 
Det var final i Elitserien. Åkte till Halmstad och hade nätverksträff med fantastiska unga fotografer. Blev galet förkyld så fick flytta fram jobb..... Tog många promenad i höstfärgerna. Fotograferade åt Paperbox. Tog några favoritbilder på en familjefotografering. Fotograferade vackra och känslofyllda bilder på Angelina & Melissa. Åkte till Göteborg och gick på Sonia Janssons "Pungspark" där vi diskuterade kring fotografyrket och varumärke. Oktober blev en månad jag verkligen fokuserade på mitt varumärke och hur jag vill lägga upp 2015. Umgicks mycket med mina fantastiska vänner. Även här många timmar framför datorn med vackra bröllop på skärmen. Skrev på kontraktet för vår nya lägenhet. 
 
 
NOVEMBER 
 
Hade en familjefotografering på en blåsig strand och fick fantastiska bilder. Fotograferade dop. Gick på gammaldags julmarknad på Alsters herrgård. Tog bilder till julkort på två söta barn. Gick på Helltonmatcher. Fotograferade åt Paperbox. Tog bilder på montörer och bilar åt VVS-specialisten. Fixade även deras hemsida. Firade Alla Helgona. Åkte till Stockholm, fotograferade familjen Grün och gick på Peter Johansson & Bruno Mitsogiannis show på China. Det bästa jag varit på! Tog bilder på ett tokförälskat blivande brudpar i regn och rusk. Gjorde bildspel. Gick på Little Shop Of Horrors. 
 
 
DECEMBER
 
Klädde julgranen tillsammans med Älsklingen. Slog in julklappar. Fotograferade Värmlands Lucia. Gick i fackeltåg och fotograferade en ljus- & eldshow. Gick på julmarknad i Mariebergsskogen. Tog höstiga bilder åt Paperbox. Fotograferade Anna åt ett konstprojekt. Tog romantiska bilder på Stina & Hannes i kylan. Åkte till Eskilstuna och såg & fotograferade Peter Johansson & Matilda Grüns julshow. Med gäst Jesper Sjöberg. Tog porträtt och julbilder på söta lilla Melissa. Hade minijulafton med Crille. Firade jul tillsammans med familj. Tog vackra snöiga porträtt på Stina. 
 


Det har varit ett helt fantastiskt år och allt fick tyvärr inte plats. Men alla bra minnen finns hos mig och värmer mig. Jag vill tacka alla som följer mig här. Alla som peppar mig. Alla mina underbara kunder. Alla mina fantastiska brudpar. Alla fotografer. Det är ni som gör mitt jobb till det bästa jobbet i hela världen. Så tack för detta året. 2015 kommer blir ännu bättre! ♥
 
Gott Nytt År !!!
Foto: Bröllopsfotograf, Rebecca Hansson (Jag) 
Bild:  Porträttfotografering - Vackraste Stina - Karlstad 
 
Just nu är en period där jag alltid stannar upp lite extra och tänker på året som gått. En tillbakablick ska även fixas till bloggen, men den kan blir något försenad då jag har gett mig själv ryggvärk i julklapp ;) Men ska försöka sätta mig en lång stund vid datorn imorgon och knåpa ihop den. Nu klarar jag inte att sitta längre än ca 10 minuter. Men upp ska den i någon version, älskar att kunna blicka i backspegeln på mina fotografier!
 
Jag gillar att blicka i backspegeln och se alla fantastiska människor som jag fått träffa i år. Jag känner mig så otroligt lyckligt lottad med så många fina vänner runt omkring mig. Jag har tagit hem hösta vänvinsten helt enkelt. Men vi ska ju inte bakåt, vi ska framåt. Och nästa år vill jag ska vara allting som Stina (bilden) är för mig. För detta är en tjej med världens härligaste framåtanda, jag är inte tjejen med stora självförtroendet och kan ofta känna mig ganska liten i världen. Men Stina, hon gör. Hon sitter inte hemma och tänk om, när, jag borde. Hon gör. Och det vill jag ska vara 2015 för mig. Det året jag bara gör. Herregud, tänka kan man göra en annan gång. Nu ska jag agera. Och jag har minst en fantastisk resa inbokad 2015. Helt sjukt bara det. 
 
Att vara den som alltid titta i backspegeln och i mitt fall känna sig trasig och ledsen, det skadar ingen annan än mig själv. Och det har alla sagt till mig också, men nu har jag förstått. Det tog en tid. Men nu är jag där. 2015 är året jag ska tänka på mig själv, de som ger mig den kärlek jag behöver och det året jag för första gången på länge lever. Lever med glädje. 2014 sa jag var mitt år, det visade sig bli året jag kämpade otroligt mycket med dåliga minnen. Nu vill jag låsa upp världen och se den. Det är framåt jag ska! Både som fotograf & som Rebecca.  Och det säger jag med ett leende. 
 
Hoppas ni har haft en helt fantastisk jul och just nu njuter utav ledigheten. Det verkar som de allra flesta fick en vit jul, tyvärr så kom den aldrig hit till Karlstad. Lite surt, för den bidrar med så mycket stämning. Men så är det ibland och jul blir det ändå! Den 23:e var vi hemma hos mamma och hade uppesittarkväll och som vanligt så hade hon pyntat så fint att det blir mer bilder på miljön än oss som är där, haha. 
 
Sen på julafton vaknade vi upp hos mamma, öppnade julklappar och åt frukost. Förmiddagen fram till lunch så var vi hemma hos pappa. Sen lagom till Kalle så landade vi i mormor & morfars soffa. En otroligt mysig julafton som vanligt. ♥ Hur firade ni jul? 
 
Jag önskar er alla en fantastisk och mysig jul! Önskar att jag bara
kunde krama om er alla, så här kommer en stor JUL-KRAM till er! 
Foto: Bröllopsfotograf, Rebecca Hansson (Jag) 
Bild:  Kärleksfotografering - Vackraste Stina & Hannes - Karlstad 
 

Som gnistrande kristaller

från en vit och frusen värld

små snöflingor som faller och lägger

sig dunlätt på markens alla träd.

Ifrån kung Bore det kommer bud

att Moder Jord nu klär sig i vinterskrud

 

Över trädens snötyngda grenar

har månen kastat ut sin silverglans

allt mellan trädstubbar och gråa stenar

träder älvorna sin midvinterdans.

En iskall vind som sveper över skogen

den tar en genväg över äng och gärden

där frosten lagts till ro på den kvarglömda höstsäden.

Jag huttrar till, det biter i mitt skinn

Mina steg blir allt raskare, jag vill fort i stugvärmen in.

 

Därute dröjer sig vinternatten ännu kvar

och himlen visar upp sin bästa vy

av alla vackra stjärnor som den har.

Det dröjer ännu någon timma

innan morgonrodnad gryr

än ser jag snökristaller glimma

över åkerteg och myr.

Karin H

Något som jag verkligen tycker om är att ge bort presenter och jag lägger nästan alltid lika mycket omtanke på utsidan av paketet som insidan. Det ska synas att paketet kommer med kärlek enligt mig. Och i år var budgeten för utsidan av paketen ganska liten då vi valde att köpa lite nytt till lägenheten när vi flyttade. Men det betyder ju inte att man inte kan göra söta paket för det, utan med hampasnöre, fint papper, etiketter och rött garn kan man komma ganska långt. Hampasnöret flätade jag på några paket och det tyckte jag blev jättefint ihop med garnet. Och när etiketterna tog slut, så tog jag en urtjusig...eh ja...polaroidbild på mig själv och då behöver man ju inte fundera på vem paketet är ifrån ;-) Sen vill man inte gå och köpa saker så har ju naturen hur mycket som helst att bjuda på, som kvistar tex. Supersnyggt ! 
 
God morgon på er denna Lucia morgon! Visst är Lucia så otroligt mysigt? Jag har precis klivit ur sängen och ska ta med mitt täcke till soffan och titta på Luciatåget på TV. Som jag gör varje år. Tända massor med ljus och mysa ner mig. Lucia är så otroligt mysig, jag älskar alla högtider som har med ljus att göra. Jag är ju alltid förälskad i ljus. 
 
Igår så var vi i en fullsmäckad (!!) domkyrka och lyssnade på Värmlands Lucia. Det är så otroligt fint och domkyrkan här i stan är så galet fin. Efteråt samlades alla och gick tillsammans ner mot torget i ett fackeltåg. Detta är något av det mysigaste jag upplevt i mitt liv. Ett fackeltåg med ett 40-tal personer, om inte mer, och kören gick först och sjöng. Sen stannade de till på torget och sjöng några julsånger, innan vi gick till vårt museum där det var eld-konst-show igår. Och dans. Så de hade gjort en lång gång med bara marschaller, helt sjukt vackert. Ville inte gå därifrån. 
 
Tyvärr så visste jag inte om att ljusshowen skulle vara, annars hade ju ett stativ varit bra att ha med sig ;) Men jag hoppas jag lyckats ändå att förmedla denna fantastiska kväll. Nu ska jag se Lucia. Kram på er  !
 
Bild jag tog för några år sedan
 
Hej på er!
Wow, tack för den fantastiska respons som jag fått på bilderna på Majken! Tusen, tusen tack! Jag har inte rymt, utan jag har bara flyttat så de senaste dagarna har det varit fullt ös och bloggen har blivit lite åtsidosatt. Ber om ursäkt. Men nu är det ordning och reda igen. Och mycket mycket bättre än vad jag hade förut. Har ju äntligen fått sorummet som jag drömt om så länge. Och ett kontor. Det är mycket litet. Men ändå! Det är ett kontor. Woho! Så jag går verkligen runt i min lyckobubbla just nu och känner mig bara så nyförälskad i livet. Det känns som en nystart och allting from nu kommer bara bli så mycket bättre. 
 
Igår drog ju även Musikhjälpen igång igen. Äntligen. Det är verkligen min favoritvecka på hela året. Fler än jag som känner så? Detta brukar bli en vecka som jag sover lite mindre än vanligt, för jag vill inte missa en enda sekund av dem. Haha. Och kommer nog bli exakt likadant i år. Så jag ska faktiskt dra mig tillbaka mot TV:n och se vad de har för sig. Detta var mest att jag ville säga hej! Nästa blogginlägg får bli lite mer uppstyrt. Vad sägs som ett bröllop? O yes, säger jag ;) 
Foto: Porträtt & Bröllopsfotograf, Rebecca Hansson (Jag) 
Bild:  Familjefotografering - Madeleine, Magnus & Majken - Karlstad 
 
Här kommer jag med mina sommarbilder igen. Men visst är det lite härligt ändå? I juli fotograferade jag Madeleine, Magnus och Majken, jag har visat några bilder förut, så vill ni se dem eller läsa vad jag skrev om fotograferingen så finns de här. Men jag visade inte alla bilder och jag tycker att bilderna är så söta så de förtjänar en bildbomb. Jag älskar ju bildbomber! Och vi hann ju med så mycket, vi plockade blommor, åt bär, plaskade i vattnet och busade i massor. ♥
 
Och förresten. Idag är det ingen vanlig dag, men det är ingen födelsedag. Utan flyttdag! Jag & Sambon flyttar äntligen till våran fina tvåa idag. ♥ Jag är så lycklig över den så jag vet inte vad. Men i fall det är så att ni mailar mig inom den närmsta tiden, så kan det bli så att jag inte svarar så fort. Och då vet ni varför :) 
Halloj på er! Hoppas ni alla hade en superfin första advent. Nu är vi i julmånaden hörrni, är ni lika glada som jag är för det? Jag älskar ju verkligen tiden fram till jul, det är ju därför jag tom har en egen katerogri för jul, med all förväntan och allt mys som man kan unna sig själv. Och är du en såndan person som stressar hela julen, så ber jag dig verkligen lugna ner dig och passa på att njuta. Det är inte superviktigt att julgardinerna kommer upp, det är viktigare att kanske mysa ner sig vid brasan med barnen och läsa en bok. Eller något annat som passar er. Passa på! 
 
Jag körde en riktig julhelg denna helgen som var. Vi var först på Alsters julmarknad och sedan efteråt gick vi på Skyltsöndagen i centrum. Mysigt värre! Så köpte marsipangris, nougat (obligatoriskt!!) och röstade på vem jag vill ska bli årets Lucia. Sen var jag även på jakt efter ett smalt ljus som räknar ner från 1 december till 24 december. Men det var helt omöjligt, så fick till slut bli ett tjockt ljus i alla fall. 
 
Men jag är jättenyfiken på en sak och skulle så gärna viilja att ni berättade för mig hur er skyltsöndag ser ut där ni bor? Vet att vissa har parader och liknande. Skulle vara så roligt att få höra från er :) Sen har ni snö? Som ni kommer se på bilderna så har vi det tyvärr väldigt grönt fortfarande :/