Bilderna är klockrena om man frågar mig, för de är så jag. Vi tog dem idag efter det fotojobb som jag hade i förmiddags. Vad det var för jobb har ni två ledtrådar om på bilderna under, men kommer inte kunna berätta mer om det på ett tag. Det kommer bli väldigt tjusigt ;) 
 
Bilderna här ovan kom till av att vi skulle ta en bild på mig där jag såg allvarlig ut, det gick ju jättebra ;-) Det är ju helt enkelt mycket tråkigare att vara allvarlig. Efter min & Crilles mini photoshoot så gick vi genom museiparken och där var det ett firande för biblioteket som tydligen fyller 100år. Så var en parad från soltorget till parken med vuxna & barn som var utklädda till figurer ur böcker. Vi såg en liten kille som kanske var 2år som var utklädd till smurf, sååå otroligt söt ! Och sen var det dans & uppträdanden där. Var roligt att se, speciellt de som dansade swing, önskar verkligen jag kunde dansa så! 
 
Men nu ska jag byta om, för min älskade morfar fyller 70år idag så vi ska iväg på kalas strax. Jag önskar er alla en otroligt fin helg! 
 
 
 
Susanna Maria J
| http://oslofru.com/

Vackert :)

Svar: Tack :D
Becca

Johanna
| http://www.jojosmind.blogg.se

hahah :D

Svar: :)
Becca

Ninni
| http://ninnzan.se

Hoppas ni får de trevligt :)

Svar: De fick vi verkligen, tack :)
Becca

JUNITJEJ
| http://www.junitjejen.se

Härligt!

Svar: Ja :D
Becca

Robex Lundgren
| http://ghgumman.blogg.se/

finna bilder

Svar: Tackar ! :)
Becca

Namn:

E-mail: (publiceras ej)

Webbadress:

Skriv din kommentar här:

Kom ihåg mig?