För några dagar sedan så ramlade ett jättefint kort ner i min brevlåda, fick nämligen ett tackkort av Emma & Andreas med fina ord om vår fotorgafering tillsammans. Det kan låta klyschigt, men jag har verkligen världens go:aste kunder. Verkligen. De. Bästa! 
 
Sen sprang jag även ut och köpte Bröllopsguiden. Ville egentligen ha alla bröllopstidningarna som fanns på Hanssons, för alla hade väldigt intressanta teman. Men var ju helt enkelt tvunget att bli Bröllopsguiden när grymmaste Hanna Björkstedt har med sina bilder i den. Jag är så superdupersugen på att fotografera ett vinterbröllop uppe i fjällen. Snö är bland det vackraste jag vet och att blanda det med bröllop, som är det allra vackraste jag vet. Tja, det kan ju bara bli perfektion. Så jag samlade på mig lite inspiration nu när det närmar sig vintern. (Även om vi ska ha en fantastiskt höst först, tack). 
 
Igår tittade jag runt lite på youtube och jag är ju lite besatt av Tom från Mcfly:s videos för han är så galet talangfull, så klickade jag mig vidare till en video från Harrys (Mcfly) bröllop som hade jultema. Blev helt lyrisk och tittade på den om och om igen. Jul & bröllop?! Hallå, kan det bli högre mysfaktor än så? För de som tycker att det är en lika bra idé som jag, så finns den att kika på här. 
 
Och kanske ska tillägga, nej jag ska inte gifta mig, jag är bara i helt rätt bransch ;-) 
Namn:

E-mail: (publiceras ej)

Webbadress:

Skriv din kommentar här:

Kom ihåg mig?