För att speedway ska vara mitt beroende här i livet, så ekar bloggen väldigt tomt med just denna vara. Men det betyder ju självklart inte att det inte är en forsatt del av mig, utan jag är på lika mycket speedway nu som innan. Eller okej, kanske inte lika mycket som runt 2007 när jag gick på runt 50 matcher på ett år. Men ändå mycket ;-) För nu delar jag ju mig själv i tre, fotografering/speedway/sambon får lika stora delar. Eller sambon får lite mer, eftersom han är med både på fotografering & speedway. Tänk vilken tur jag har. ♥ Att jag skulle leva tillsammans med någon som var speedwayintresserad var ju bara ett måste, för annars skulle vi aldrig ses eller ha något att prata om för den delen haha. Sen att jag har världens bästa kille som också är speedwayintresserad, shit vilken tur! Vi andas metanol båda två så det är kanon ;-)
 
Vår hemmabana Kalvholmen som ligger här i Karlstad har jag varit på sen jag föddes. Så känns som hemma och folket som min extra lilla familj. Och det var ju tack vare speedwayen som jag blev fotograf. Hemmamatcherna blir det inte lika mycket fotograferat på eftersom jag jobbar då under matcherna, men kameran är igång lika mycket på bortamatcherna som förut, men jag har inte riktigt haft tiden att fixa med de bilderna under sommaren. Så vi får se, det kanske kommer en bildbomb till vintern. haha. 
 
Men idag hann jag fotografera lite under träningen som sker innan själva tävlingen, för vi hade nämligen "Guldhjälmstävling" på Kalvholmen. Det är grabbar & tjejer (igår bara grabbar) mellan 8 & 11 år som tävlar. Och herregud vad de kör! Man skulle kunna tro att de var mycket äldre än vad de är. Och vi hade verkligen världens goaste grabbar hos oss. Så var en underbar dag tillsammans med gänget. ♥
Sofie Westberg | sofiewestbergs.se ❥
| http://sofiewestbergs.se

Speedway är himla kul! Jag är faktiskt på väg till en match precis just nu! (:

Svar: Bästa som finns ! Vilken tävling var du på? :)
Becca

Sofie Westberg | sofiewestbergs.se ❥
| http://sofiewestbergs.se

Den mellan Rospiggarna och Piraterna! Har en barndomskompis som kör i Rospiggarna, var bara tvungen att åka och heja! (:

Svar: Haha jaså, vem då? Då fick du se en lång tävling i alla fall ;)
Becca

Sofie Westberg | sofiewestbergs.se ♡
| http://sofiewestbergs.se

Kim Nilsson (: Haha, jaa... Den var lång, kall & blöt! Men spännande (:

Svar: Aha. Tummen upp för det ! ;)
Becca

Namn:

E-mail: (publiceras ej)

Webbadress:

Skriv din kommentar här:

Kom ihåg mig?