Glad påsk på er! Hoppas ni har haft det jättefint hittills och att ni får det fortsätt härligt! Jag är lite bakvänd så jag har valt att blogga bilderna från idag först och bilderna från igår sen, så funkar jag ;-) Imorse när jag vaknade kan jag säga att jag helt glömt bort att det var påsk, för jag studsade upp ur sängen för att redigera bilderna från gårdagens speedwaytävlingar. 105 bilder senare så kom jag på "shit, jag måste duscha & äta" för då skulle vi bli hämtade om 1h. haha. Sambon bara skakade på huvudet. 
 
Sen så åkte vi som varje påskafton till mormor & morfar, åt fantastisk god mat, solade, skrattade jättemycket & åt en underbar tårta. Livet är verkligen gött! 
 
 
05.30 igår sms:ade pappa "står utanför", så då var det dags att hoppa in i bilen och bege oss 34 mil till Vetlanda & Vetlanda Lagcup. 09.00 landade vi på banan och 12 började första matchen. Det både regnade och var strålande sol. Men åh, jag kände mig som nykär, äntligen är det igång ♥. Klockan 16 drog nästa tävling igång, fotograferade båda två trots att fingrarna var röda av kylan, hehe. Sen efteråt så åkte vi ut ett gäng och käkade innan vi begav oss hemåt igen. Nu kanske ni som följt mig länge blivit lite chockade, men nej, det blev faktiskt inget långfredagstrav i år ;-)
 
Nu ska jag sätta mig och mysa i soffan med Älsk, innan jag ska hämta pappa inatt. Imorgon ska vi till farmor och hälsa på, sen ska vi på speedwayträning. Och sen på måndag så bjuder pappa på middag. Kommer bli kanoners! 
MATILDA
| http://matildays.forme.se

fina bilder!

Svar: Tack Matilda :-)
Becca

Namn:

E-mail: (publiceras ej)

Webbadress:

Skriv din kommentar här:

Kom ihåg mig?