Bild: Förfotografering till bröllop 2014 - Karlstad, Värmland
  
Vissa dagar är bara härligare än andra, så är det bara och igår hade jag en sådan dag. Först åkte jag hem till min fina vän Atle som precis flyttat till sin nya lägenhet. Alltså, jag var helt grön av avund, så sjukt snygg lägenhet. Bara drömmer mig bort tills jag och Crille kan flytta till större. Så hängde där med Atle, tills klockan slog möte med blivande brudpar. (Ett klockslag som finns på fotografers klockor ;-)) Mötte upp älsklingen på stan som följde med som assistent och mötte sedan upp brudparet. Såg på lång väg när de kom gående att de var mitt brudpar, de hade den glittrande auran som bara blivande brudpar har!
 
Först pratade vi igenom deras bröllopsdag och sedan gav vi oss ut till museumparken för att fotografera. Där hade de planterat massor med lila härliga blommor så trots blåsten så fick jag världens vårkänslor. De har pendlat lite upp och ner nu ett tag när det varit så dåligt väder här hemma, men nu är de upp upp upp igen :-) 
 
Efteråt gick sambon & jag hem och åt. För att sedan bli hämtade av syrran, då vi skulle med till Fria läroverket och titta/fotografera de floristarbeten som de har gjort. Riktigt häftiga och fina grejer! En annan fattar ju ingenting, som inte har kunskapen, hur de ens kan komma på såna häftiga grejer. De hade som teman som de skulle göra saker till, det var bla. fotbollsVM och MissLi. Så en tjej hade gjort en stor hatt av blad och sedan lagt blommor på till MissLi som är en hattälskare, supermysig ! Det blev ganska många bilder där, så resten finns - HÄR. 
 
 
Linafoto
| http://linafoto.se/

Svar: Alltså det är helt magiskt!! Och du som ska dit på sommaren också, tror det blir mer magiskt då! Så du har all rätt att vara taggad till tusen, jag förstår dig. Och Brighton skulle inte vara helt fel det heller. Njut!!
Områdena kring Big Ben är ett måste tycker jag. Annars upptäck shoppinggatan i London och de små gatorna däromkring. Åh du har något att se fram emot!

Svar: Hihi, jag vet är helt pirrig :D
Becca

Namn:

E-mail: (publiceras ej)

Webbadress:

Skriv din kommentar här:

Kom ihåg mig?