Idag kan ni läsa om mig och min Florist-syster i NWT (Karlstads lokaltidning).
Jättekul och lite surrealistiskt att se sig själv i tidningen!

Vill även rätta ett felcitat: Att jag är fullbokad fram till oktober, det gäller bröllop.
Har fortfarande tider under sommaren för porträtt :-)
 
Bild: Förfotografering till bröllop 2014 - Karlstad, Värmland
 
Här kommer lite fler bilder på detta underbara blivande brudpar. De är verkligen hur trevliga som helst och det blev jättemycket skratt tillsammans. Ser verkligen fram mot deras bröllopsdag ♥ Jag är så taggad inför bröllopssäsongen, alla mina brudpar i år är helt fantastiska människor med otroligt fina bröllop, så jag kommer få ta så fina bilder. Jag vet det. Sen har jag även ett par bröllop utanför Värmland och det känner jag verkligen gör mig extra peppad. Det finns ju inget som jag älskar mer än att få se nya vackra platser! 
 
När jag berättade på bröllopsworkshop:en att jag har bröllop varje lördag mellan maj och oktober så var det flera stycken som höll på att ramla av stolen. Men jag kan helt enkelt inte låta bli, jag älskar det så mycket och när man får mail om alla vackra bröllop så är det som att tacka nej till godis. Alltså så gott som omöjligt. Så det kommer bli ett tufft år, men jag känner mig själv och vet att jag ändå kommer kunna ge 150% på alla bröllop. Helt tack vare mina fantastiska brudpar. ♥
 
Och jag har redan börjat få in bokningar för 2015, så skulle du vilja ha mig som din bröllopsfotograf så finns mina priser här. 
Psssssst...pga av en sen avbokning finns nu 14 juni 2014 som ett tillgängligt datum igen :-)
Jarina
| http://jarina.fi/

Åh så kul att vara med i tidningen! Grattis :)

Svar: Tack så mycket :D
Becca

Fotograf Viktoria Wigenstam
| http://viccivicci.blogg.se

Åh vad roligt för dig! Satsar på fullbokad bröllopssäsong 2016 ;) haha det känns som evigheter dit men paus med bebis är ju inte helt fel det heller. Kanske hinner med en halv säsong nästa sommar :)
Kul med artikel också! Heja heja! :)

Svar: Heja dig ! :D
Becca

Fotograf Viktoria Wigenstam
| http://viccivicci.blogg.se

Och så klart fina bilder ;) Kram

Svar: Taack :D
Becca

Namn:

E-mail: (publiceras ej)

Webbadress:

Skriv din kommentar här:

Kom ihåg mig?