Åherregud, jag har knappt hämtat mig ännu! Var nog tur att jag inte skrev detta inlägg igår kväll för hade bara blivit en massa versaler ;-) Igår så var jag & sambon och tittade på Helltons elitseriekval. Det är bäst av tre matcher och detta var första matchen. Och det var så jämnt och så spännande så jag vågade knappt släppa blicken från planen för det hände något hela tiden. Hellton spelade bra, men hade lite för många tekniska fel för att stå emot Västerås. Men, tror på mitt Hellton, så än är det inte kört :-) Och får ju inte glömma att nämna Sofia Franssons insats i mål igår, herregud vilka räddningar hon gjorde !! 
 
Sen var Jonna Gustafsson tillbaka och spelade i Karlstad, vilket var superkul, även om hon spelade för Västerås. Jonna är två år yngre än mig så minns henne väl från när jag spelade handboll, hon var ju grym redan då. 
 
Men till lite annat nu då, denna veckan kommer blir en väldigt rolig vecka! Älskar att slå upp min välfyllda kalender och titta på vad som komma skall. Har ett styrelsemöte, möte med brudpar, fotograferingar med blivande brudpar, träning, kalas & en bröllopsworkshop i Göteborg inbokat. Sa ju att det skulle bli kul ;-) Bröllopsworkshopen är med självaste Sara Landstedt, som jag sett upp till i så många år, så ska bli jättekul att få se vad jag kommer snappa upp därifrån.
 
Från ett vackert bröllop jag fotograferade förra sommaren
Namn:

E-mail: (publiceras ej)

Webbadress:

Skriv din kommentar här:

Kom ihåg mig?