Bild: Bröllopsworkshop 2014 - Göteborg, Västra Götaland
 
Har suttit med fingrarna på tangenterna nu ett tag, utan att skriva något, för jag vet inte riktigt vad jag ska skriva. Ni vet, vilken ände ska man börja i när man har så mycket man vill skriva? I lördags så åkte jag till Stockholm för att delta i Fototräffs bröllopsworkshop med Dayfotografi. Att träffa Sara var väldigt stort för mig, för att titta på hennes bilder har fått mig att utvecklas jättemycket och det är mycket tack vare hennes bilder som jag hela tiden jobbat på min egen utveckling. Jag har alltid varit bra på den tekniska biten, det har alltid varit en liten regelbok i mitt huvud och den har jag velat sudda ut lite. För jag tycker att de bästa fotograferna är de som vågar. Vågar testa. Så jag har hela tiden försökt att sudda ut den och Saras bilder har hjälpt mig jättemycket med det. 
 
Och mötet blev mycket bättre än vad jag någonsin kunnat tro. Sara (& även Maria så klart) är bara genomgo och älskar det hon gör och jag känner igen mig så mycket i henne. Och bilderna som fastnade på mina minneskort och även alla andras, blev magiska. På platser som jag kanske annars inte vågat valt. Så jag är supernöjd och jag ska nu våga mycket mer i mina egna bröllopsfotograferingar. För magin ska vara där.
julia johansson
| http://fotarjulia.blogg.se/

Så fina bilder! :)

Svar: Tack Julia :D
Becca

Rebecca Tengström - Fotoblogg
| http://www.rebeccatengstrom.blogg.se

Magiska bilder!!

Svar: Tusen tack <3
Becca

Jarina
| http://jarina.fi/

Åh så sjuuukt fina bilder!

Svar: Tack snälla! Vad glad jag blir :-)
Becca

ida [fotograferat]
| http://fotograferats.blogg.se/

Riktigt snyggt!

Svar: Tack Ida :D
Becca

Viktoria Wigenstam
| http://viktoriawigenstam.se/blogg

Helt fantastiska bilder! Underbart!!

Svar: Tack så jättemycket <3
Becca

Matilda Holmqvist
| http://myphoto.blogg.se/

Bilden till vänster är såå vacker, gillar verkligen känslan i den!

Svar: Tusen tack Matilda :D
Becca

Linafoto
| http://linafoto.se/

Svar: Tack Becca! :D Åkern ligger bredvid Hammarö Kyrka. Om du står med kyrkan till höger och blickar ut mot vattnet så följer du vägen till vänster som slingrar sig bort. När du är på den vägen så är åkern till vänster!

Svar: Jaså, det är den åkern. Gissade det men kändes fel. Väldigt vacker ! :D
Becca

Anneli - A'la Foto
| http://alafoto.se/blogg

Underbara bilder med ljuv, romantisk stämning! Blir lite ledsen när jag läser det du skriver dock. Du har alltid varit så otroligt duktig och du har utvecklats så fantastiskt mycket på de senaste åren! Det är få fotografer som är tekniskt duktiga och som behärskar sin kamera och får fram magi men du är en av dem! Och att du eftersträvar att ta bort det som gör dig speciell och det som gör dig bäst känns tråkigt att höra. Det är inte tekniken som gör bilderna tråkiga. Det går att göra känslosamma, fantastiska bilder där även tekniken sitter som en smäck och det borde du satsa på! Många fotografer använder det som en förevändning mot att de inte kan, eller inte vill lära sig, och säger saker som "jag struntar i tekniken, för mig är känsla viktigast!"

Jag hoppas och tror att du kommer tillbaka till dina tekniskt underbara, romantiska och ljuvliga bilder! Jag kommer hålla tummarna för det för det behövs duktiga fotografer som kan och som behärskar sin kamera och vågar stå för kunnande och du skulle kunna vara en sån fotograf!

Det går absolut att göra känslosamma, underbara bilder med teknik i botten! Glöm inte det!!

Svar: Åh Anneli! Jag skulle behöva dig sittandes på min axel om dagarna så jag kan prata med dig när jag tvekar. Du säger alltid så kloka saker. Tack fina du <3
Becca

Namn:

E-mail: (publiceras ej)

Webbadress:

Skriv din kommentar här:

Kom ihåg mig?