Nu kommer äntligen del I av svaren från frågestunden!! Woho!! Får be om ursäkt för att det tog så lång tid, men så fort som jag hade planerat att filma så blev det regn och grått. För egentligen var planen att jag skulle filma på en av mina favoritplatser, men nu fick det bli hemma istället så det blev av! Det kanske är bäst det också, med tanke på att det brukar vara svårt att få ljudet bra ute. Hoppas ni gillar del 1 & del 2 kommer nästa vecka :)
Mohammedi's | Art, model & designer
| http://mohammedis.se/

Delta gärna på min tävling där man vinner ett par Carrera Solglasögon eller Glasögon. Tävlingen är enkel och grym, och du hittar den på min blogg

Ellinor Bergman
| http://www.ellinorbergman.com/blog/

Härligt, massor av information att ta in! :)

Svar: Åh, vad bra! Var lite orolig att ingen skulle tycka om den :)
Becca

Fotograf Viktoria Wigenstam
| http://viccivicci.blogg.se

Så bra Rebecca :) Himla roligt att titta igenom även om det är svar på en frågestund som så fort kan bli lite grått och tråkigt!
Men tummen upp till dig!! :D

Svar: Kul! Tack :D !
Becca

Anneli - A'la Foto
| http://alafoto.se/blogg

NU har jag blivit HELT förälskad i dig!!!! :)))))

Du är så underbar och jag älskar ditt videoinlägg! Skulle gärna se flera! :) Det fanns flera saker som gjorde att jag verkligen gillade det och det absolut bästa (rent fotografimässigt) är när du säger upprepade gånger at ÖVA ÖVA ÖVA och ta med kameran överallt och LÄR DIG KAMERAN!!!!
Det är verkligen A och O och det syns i dina bilder att du är en duktig fotograf! Och framför allt syns det att du har tagit gigantiska steg framåt bara det senaste året! Jag är så glad att du är eftertraktad i din hemort, det är du värd att vara!
Och/Men, jag gillar verkligen din dialekt fast den är inte så bred som den kunde vara! Ta ut svängarna! ;O)

Och så uppkom en fråga som jag bara MÅSTE ha svar på: Vilken är den sämsta musikallåten? Eller kanske till och med en dålig (fast du sade ju att ingen var dålig så då får det bli den sämsta! ;) )

Kan också berätta att jag har suttit med ett stort leende genom de hela 9 minuter som inlägget var! Åh så underbart!! Jag blev verkligen glad! :O))))

Svar: Åh, Anneli! Vad glad jag blir för din kommentar! Kommer absolut att ta med din fråga i del II ! :D
Becca

Namn:

E-mail: (publiceras ej)

Webbadress:

Skriv din kommentar här:

Kom ihåg mig?