Bild:  Från när jag var i Stockholm och fotograferade i helgen. Underbar
helg som jag kommer berätta lite mer om vid ett senare tillfälle!
 
Ja, för tro det eller ej! Men jag har börjat att läsa böcker. Jag. Som satt och hyperventilerade på mellanstadiet, SKA-VI-LÄSA-FYRA-KAPITEL?? F-Y-R-A?? K-A-A-A-P-I-T-E-L?? Sa du verkligen fyra? Yes, hon samma tjej, har nu börjar systematiskt att sluka böcker. Tro det eller ej. Och nu går jag runt stolt som en tupp för att jag läst ur "Saker min son behöver veta om Världen" på 5 timmar och tycker nog att jag förtjänar ett litet diplom nu. Speciellt eftersom bokhyllan står full med böcker som enbart är halvt utlästa.
 
Men ah, vilken underbar morgon. Att sitta i soffan med lite ljus tända, enbart min lilla läslampa ( som förvigt ser ut som en billykta, vadå coolt?! ), frost på taken utanför fönstret, höra sambons sovande andetag, täcket uppdraget till näsan och min lilla pocketbok. Med känslan att ni blir det inte bättre. Universum, försök slå detta om du kan!
hanna b
| http://bjorkstedt.com

Haha lustigt hur det är helt tvärtom här, brukade sluka böcker, en om dagen. Nu har jag inte läst en enda bok på 4 år. Damn it.

Måste hålla extra utkik på din blogg nu om det kommer någon tjuvkik, haha. ;) Det var kul att träffa er! :)

Svar: Haha jaså. Men det beror kanske på tidsbrist? Blir nog så när man är en sån grym fotograf ;) Jättekul att träffa er med ! Det kommer nog om någon dag sådär ;)
Becca

yasmine modell mamma och fru
| http://www.yasminegill.blogg.se

I lördags dog min 3åriga sons pappa i cancer pga läkarslarv och feldiagnostisering. jag miste min man. saknaden är oerhörd. Du får gärna hjälpa mig sprida min insamlingsfond till cancerfonden så fler barn slipper bli utan en förälder, mer gåvor behövs tillsammans kan vi göra skillnad
http://www.cancerfonden.se/sv/Stod-oss/insamlingar/?collection=7539

Linda
| http://liivdesign.se

Åh! Vilken härlig bild!

Svar: Tack Linda :)
Becca

Tess
| http://tesswaltenburg.blogg.se

Vilken fin bild! :) Kram

Svar: Tack Tess!
Becca

Namn:

E-mail: (publiceras ej)

Webbadress:

Skriv din kommentar här:

Kom ihåg mig?