Jadu, hur får man ihop den rubriken, haha! Jag kan ja. Har nämligen lite av problem just nu med mina skärmar, för har fått hem min iMac (som jag älskar!!!) men har inte Photoshop på den ännu. Så redigeringen sker fortfarande på min Macbook som har trasig skärm och därför är kopplad till TV:n. Sen har jag en PC, som egentligen enbart har som lek-dator, men just nu används den för att dubbelkolla hur bilderna ser ut. Låter det snurrigt? Ja, det är precis vad det är det, haha! Men snart kommer jag ha PS på min iMac och då kommer det bli ordning på torpet igen. 
 
Varför tar jag då upp detta? Jo, för att förklara att bilderna kan se lite lattjo ut, men det handlar helt enkelt om att det är för många kockar i denna soppa. För många skärmar liksom. Så ha tålamod med dem, i alla fall den närmaste veckan ;) 
 
Vart kommer kärleken in då? Jo, självklart på denna vackra bild som jag tog i det magiska ljuset som uppstår nu så fort solen vill visa sig. It's magic! Syster & hennes sambo fick stå modeller för jag hittade denna underbara plats.
Jarina
| http://jarina.fi/

Jag tycker skillnaden är stor om man jämför redigering på Macbook eller iMac. Kommer aldrig kunna släppa eller byta ut min iMac haha.

Svar: Jag förstår dig verkligen! Och det jag tycker är skönast nu när jag slipper de bärbara datorerna är att jag aldrig behöver tveka på att det jag levererar är för ljust etc. Just bärbara skärmar kan vara lite hopplösa med alla sina olika lägen ;)
Becca

Ellinor Bergman
| http://www.ellinorbergman.com/blog/

Fantastisk bild!

Svar: Tusen tack ! :)
Becca

Emmelifoto
| http://www.emmelifoto.se

Herre gud! Jag som har fullt upp med en skärm :)

Svar: Haha, ja, det är lite krångligt nu ;)
Becca

Jeanette
| http://mrnikon.blogg.se

Snyggt ljus, vilken tid tog du bilden :)?

Svar: Oj, det var nog vid 13-tiden!
Becca

Fotograf Yohanna Mårtensson - Fotograf i Hälsingland
| http://yohannafotograferar.blogg.se/

Usch det är inte roligt när saker krånglar.. Så hoppas att det fixar sig snart!

Otroligt fin bild iallafall, och underbart motljus! :)

Svar: Tusen tack <3 Nej, tekniska saker ska bara funka! ;)
Becca

Namn:

E-mail: (publiceras ej)

Webbadress:

Skriv din kommentar här:

Kom ihåg mig?