Igår hade jag en ledig dag så jag passade på att shoppa julklappar på stan & lite andra julsaker. Är faktiskt klar med alla julklappar nu, utom sambons. Och de är svårast, har aldrig någon aning om vad jag ska köpa till honom och han önskar sig aldrig något heller. Tokstollen ♥
 
Hade bestämt mig för att fixa en ny adventsljusstake till i år. För vi har alltid kört med smala ljus och jag är väldigt traditionell av mig när det kommer till julen, så jag är varje år fast besluten om att ljusen ska ha den där lutningen - ni vet. Så det är ett evigt flyttande av ljusen för att få dem rätt, för jag vill ju ha ljusen tända lite oftare än bara på advent också. Så i år bestämde jag mig för att vi ska ha dubbla adventsljusstakar, den traditionella flytta-ljus-tills-jag-blir-galen-ljusstaken och även denna med lite tjockare ljus. Så nu kan jag ha denna tänd så ofta jag vill, medan den andra kan stå där med den perfekta lutningen och bara tändas med versläsning på söndagarna. Japp, precis så knäpp är jag, haha! Men julen är min knäpp-tid :) 
 
Klockorna är köpta hos Gullvivans blommor och de står på kl 1, kl 2, kl 3 & kl 4 och jag tycker de är så sjuukt söta! Ljusen och fatet är köpa på Nille och allt är ihopsatt av Jessica på Gullvivan. Eller Gullis som jag kallar det, haha. Vad tycker ni, gillar ni det? Eller föredrar ni något mer traditionellt hemma hos er? 
 
Sen har jag en fråga till, varför säger man "när julen/advent står för dörren"?
Ett väldigt märkligt talesätt måste jag säga ^^
Sofie
| http://sofiewaidringer.blogg.se

Vad fint! :)

Svar: Tack :)
Becca

E.w - photpgraphy
| http://eweman.blogg.se

Wooow vilka underbara bilder du tar:D
grym!

Svar: Tusen tack! Vad glad du gör mig. <3
Becca

Namn:

E-mail: (publiceras ej)

Webbadress:

Skriv din kommentar här:

Kom ihåg mig?