Foto: Porträttfotograf, Rebecca Hansson (Jag)
Bild: Casandra - Porträttfotografering 2013, Karlstad
 
Puh! Det har varit 6st intensiva dagar, men vilka fantastiska dagar det har varit ! Det börjar med att jag fotograferade pressbilder åt en band här i Karlstad. Inte riktigt vad jag är van med att fotografera, men det var så häftigt att få vara med och skapa någonting. Hjärnan arbetade verkligen på högvarv hela fotograferingen och jag kände hur mitt självförtroende växte under fotograferingen gång. Helt underbart!
 
Sen så hade jag en hundfotografering i Mariebergsskogen och där inne hittade jag ett nytt fotoställe! Ljuset var helt fenomenalt, så där kommer det verkligen att fotografera mer gånger. Systrarna som även med på bilderna var jättego:a tjejer och det kändes som man hade känt dem hela livet. Riktigt fina tjejer. Sen styrde jag och Angelina upp en sensuell fotografering och längtar eter att få visa er resultatet där ifrån. Vi skapade magi, hon & jag. Men hon ska få godkänna vilka bilder som kommer att visas här :)
 
På måndagen så hade jag en familjefotografering/porträttfotografering. Det gick i 110km/h, men vi hade så kul tillsammans. Fick även användning för min Shutterhugger som funkade perfekt måste jag säga ;)
 
Kommer ni ihåg förra året när jag var fotograf åt Matrix & Hårverksta'n?
Nu var det dags igen. Åh, vilken lycka att få träffa alla igen! Evelina heter Matrix färgexpert och en finare tjej får man nog leta efter. Fin alltså både på insidan & utsidan. Först på tisdagen så var jag med när de valde ut sina modeller och tog för-bilder på de tjejer (och kille) som blev utvalda. Sen igår så var jag med hela dagen medan de gjorde i ordning modellerna tills de hade sin hårshow på kvällen. Ett 12 timmars pass, som absolut sliter på kroppen, men vad i helskotta gör det när man har så fantastiskt roligt!?! ♥ Men känner mig ärligt lite halvskakis idag så här efteråt, så idag får det bli en redigeringsdag.
 
Igår så stod jag och bara tänkte: "Tänk att man få ha ett sånt här fantastiskt jobb!". Jag älskar verkligen mitt liv & alla människor som jag träffat efter vägen & de jag kommer att träffa!
Rebecca Tengström - Fotoblogg
| http://rebeccatengstrom.blogg.se/

Kul med så mycket fotograferingar :)
Hel underbart motljus på bilderna över!

Svar: Stort tack Rebecca! ja, är verkligen så bra veckor nu ett tag! :)
Becca

Anna
| http://mesboll.blogg.se

Skulle gärna vilja att du kikar in på min blogg och läser mitt inlägg angående Halal-slakt.

Sprid gärna vidare, Halal är sjukt.

malinfanny.blogg.se
| http://malinfanny.blogg.se/

Jättefint ljus i bilderna! ♥

Svar: Tack! :)
Becca

rebecca
| http://spaceherosuits.webblogg.se

svar: tack så mycket!

Sara - Hold on be strong
| http://saraleasofia.blogg.se

Fin!

Svar: Tack Sara !
Becca

Klara
| http://klaramarklunds.blogg.se

Älskar verkligen bilderna! : o )

Svar: Åh, tack! Vad glad jag blir ! :)
Becca

Viccy
| http://springaren.blogg.se

Vilka fina kort du tar! :)

Svar: Tack! Vad kul att du gillar dem :)
Becca

Namn:

E-mail: (publiceras ej)

Webbadress:

Skriv din kommentar här:

Kom ihåg mig?