Bild:  Balfotografering 2013 - Apertin Herrgård 
 
Äntligen är veckan med stort V här, när hela staden fylls med båda vackra balpar & otroligt glada studenter. Och det är nog ingen som inte kan låta bli att dra lite extra på mungiporna denna vecka. För visst minns man studenten med en otrolig värme själv också. Kan verkligen inte förstå hur tiden kan ha gått så fort! 2009, sprang jag själv ut från dörrarna på Älvkullegymnasiet här i Karlstad men det känns verkligen som det var igår. Förra veckan fotograferade jag en fd klasskompis systerdotter och det kändes som vi precis hade setts, men har alltså inte träffat henne sen 2009. Sjukt!
 
Men vad mycket underbart som hänt sen 2009 som jag aldrig hade haft en tanke på när jag sprang ut genom dörrarna. Jag är förlovad, vi hade varit ihop i ett år när jag tog studenten så jag hade så klart min älskade med mig på min stora dag, men ändå ;) Jag är egen företagare som fotograf. Vem hade kunnat ana att den tillbakadragna och blyga tjejej klarade av att ta steget och våga starta sitt egna företag. Och blygheten? Den är som bortblåst, den kommer enbart fram ibland som privatperson men det är allt mer sällan där också. Jag förbannat stolt över mig själv, stolt över mitt företag & mig själv som person.
 
Men nu ska jag laga lite mat, för sen måste jag sticka iväg i min otroligt stiliga hyrbil för idag har jag nämligen både en balfotografering & en studentfotografering på schemat. Och yes, vi har underbart väder!!
Adine - fotograferande lärarstudent
| http://justbeingmyself.blogg.se

Superfina bilder! :D Och visst är det härligt att man växer och utvecklas!

Svar: Tack! Ja, det är fantastiskt ! :)
Becca

Josephine Karlsson
| http://fotografjosephine.blogg.se

Första bilden är cool!

Svar: Tackar !
Becca

Frida
| http://blogg.fotografia.se

Riktigt fina bilder! :)

Svar: Tack Frida :-) kram
Becca

Neha - Foton, Sömnad, Tips & Trix
| http://nehaexponerar.blogg.se/

Vilka superfina bilder:D

Svar: Tack så mycket :)
Becca

Klara
| http://www.klaramarklunds.blogg.se

Älskar ljuset i bilderna!

Svar: Tack Klara :)
Becca

Emma Ivarsson
| http://www.emmaivarsson.se

Andra bilden är hur fin som heeelst! :)

Svar: Åhh, tack Emma! :)
Becca

Sara

Fantastiska bilder! Hur får du så otroligt ljusa, fina och färgstarka bilder? Vad använder du för objektiv? Är själv hobbyfotograf på amatörnivå och blir alltid så inspirerad att fortsätta försöka bli bättre och utvecklas när jag ser dina bilder!

Svar: Tack så mycket! Vad roligt att du blir inspirerad! :) Jag använder mest mitt 50mm 1,8 & mitt 70-200 :)
Becca

Johan
| http://nattstad.se/soulful

Bra bilder.

Svar: Tack Johan!
Becca

Namn:

E-mail: (publiceras ej)

Webbadress:

Skriv din kommentar här:

Kom ihåg mig?